2777
2789

خانومای گل من میخوام راهنماییم کنید که مناسب ترین زمان برای بارداری دوم کی هستش؟من و همسری دوتامونم دلمون میخوادبچه داربشیم و از طرفی دخترم که تازه وارد ۵ سالگی شده همش میگه نی نی میخوام داداش یا آبجی میخوام وچون دخترم خیلی اذیتم میکنه شلوغ کارنیستا اذیت کاره همش نق میزنه و منو روانی میکنه نمیدونم شرایط خوبی هست که بچه دوم بیارم یا نه؟؟همسری میگه اگه بیاریم دخترمم از تنهایی درمیادو لجبازیاشو میزاره کناراز طرفی هم میگم الان که دخترم میخواد اگه نیارم بعدا ممکنه اگه بیارم نخوادو اذیت بشه.بعضی وقتا که دخترم اذیتم میکنه حرصم درمیادکلا پشیمون میشم ازآوردن بچه دوم کلا هنگ کردم..موندم چیکارکنم ممنون میشم کمکم کنید 

بزار خدا برات بخواد...خدا که بد نمیخواد    

بیار😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﻣﻨﻢ ي ﭘﺴﺮ 7 ﺳﺎﻟﻪ ﺩاﺭﻡ ﭘﺴﺮ ﺩﻭﻣﻴﻢ 6 ﻣﺎﻫﺸﻪ ﺳﺨﺘﻲ ﺧﻮﺩﺷﻪ ﺩاﺭﻩ ﻭﻟﻲ ﺷﻴﺮﻳﻨﻴﺶ ﻳﭽﻴﺰ ﺩﻳﮕﻪ ﺳﺖ اﮔﻪ ﻭاﻗﻌﺎ ﻗﺼﺪﺷﻮ ﺩاﺭﻱ ﺑﻴﺎﺭ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺳﻨﻴﺸﻮﻥ ﺧﻮﺑﻪ

جدی چه پشتکاری موفق باشی عزیزم😁

دو ساله تو فکر سومیم و امروز فردا میکنم اخرم نتونستم تصمیم بگیرم بیارم یا ته  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بیار عزیزم، منم دخترم ۴ سال و سه ماهشه منم باردارم، بچه دوم بچه اولیو ارومتر میکنه، بعد دنیا اومدن بچه دومیت خودتم احساس میکنی دخترت یکدفعه بزرگتر شده و عاقلانه تر رفتار میکنه

بیار عزیزم، منم دخترم ۴ سال و سه ماهشه منم باردارم، بچه دوم بچه اولیو ارومتر میکنه، بعد دنیا اومدن ب ...

اگه اینجوری باشه عالیه که..میارم پس

بزار خدا برات بخواد...خدا که بد نمیخواد