اگه يه عروسي وارد خونواده بشه شب عروسي نبرن واسه ديدن جهاز حتي خواهر شوهر و مادر شوهر و بعد از عروسيم دعوت نكنن قبلشم كسي خونشون و نديده باشه! بنظرتون معنيش چيه؟ و الان كه ٣-٤ ماه از عروسيم ميگذره هنوز كسي خونشونو نديده. بنظرتون برا چي؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم چرا شما اصرار داری ک حتما باید برین جهاز ببینین؟ واقعا فکر میکنین مربوطه به کسی؟
نه مربوط نيست من خودم مخالف اين رسمم و هرجام ميگن بيا اصلا نميرم يا ميرم دم در واميستم داخل نميرم اما بالاخره رسمه پنهون كردن و دعوت نكردن از هيچ كس حتي مادر و خواهر داماد برام سواله
خونه عروسه! من از اقوام دامادم اما الان مادر و خواهراي دامادم ناراحتن كه اونا برو خودشون نيووردن
نمیدونم والا،من خودمم زیاد تمایلی نداشتم دعوت کنم تا دستم راه بیوفته تو اشپزی،ولی خواهرشوهرم سه روز بعد عروسیمون ز زد خودشونو دعوت کرد من خیلی بهم برخورد ،شایدم این عروس خانم هنوز امادگی ندارن.
دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش