2777
2789
عنوان

ديدن جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 42 پست
یعنی پاگشات نکردن؟؟؟متوجه نشدم خونه شما یا اونا؟؟؟

خونه عروسه! من از اقوام دامادم اما الان مادر و خواهراي دامادم ناراحتن كه اونا برو خودشون نيووردن

💜💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي چهار ماهه عروس شده ولي از سمت داناد كسي خونشو نديده جهازشم نديده؟ چه معني ميده؟ دعوتم نميكنه!

پا گشا کردید و دعوت نکرده؟

من خودم به این رفتار خواهر همسر و مادر همسر میگم انسانیت

که بیخودی پای مردم و فضولها رو به خونه تازه عروس باز نمیکنن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

عزیزم چرا شما اصرار داری ک حتما باید برین جهاز ببینین؟  واقعا فکر میکنین مربوطه به کسی؟

نه مربوط نيست من خودم مخالف اين رسمم و هرجام ميگن بيا اصلا نميرم يا ميرم دم در واميستم داخل نميرم اما بالاخره رسمه پنهون كردن و دعوت نكردن از هيچ كس حتي مادر و خواهر داماد برام سواله

💜💜💜
خونه عروسه! من از اقوام دامادم اما الان مادر و خواهراي دامادم ناراحتن كه اونا برو خودشون نيووردن

نمیدونم والا،من خودمم زیاد تمایلی نداشتم دعوت کنم تا دستم راه بیوفته تو اشپزی،ولی خواهرشوهرم سه روز بعد عروسیمون ز زد خودشونو دعوت کرد من خیلی بهم برخورد ،شایدم این عروس خانم هنوز امادگی ندارن.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
خاک تو سرم مگه باید برن من بخدا دورست ندارم شب عروسی راه بدم اخه منم عقدم 

نه عزیزم بایدی در کار نیست من خودمم نذاشتم بیان چه معنی میده به کسی چ ربطی داره جهیزیه چی آوردی چی نه 

پا گشا کردید و دعوت نکرده؟ من خودم به این رفتار خواهر همسر و مادر همسر میگم انسانیت که بیخودی پای ...

نه خودشونم نديدن اره خونه همه فاميل دوماد نزديك و دور هم پاگشا شده

💜💜💜
نه عزیزم بایدی در کار نیست من خودمم نذاشتم بیان چه معنی میده به کسی چ ربطی داره جهیزیه چی آوردی چی ن ...

اخه همینجوری سر خیلی از مراسمای عروسی دعوا داریم اینم بگم مادر شوهرم قبول نمیکنه خدا لعنت کنه هر کی این مراسما رو باب کرد

شب عروسيم نميرن؟

نه فقط دم در خداحافظی میکنن،البته سمت خونواده خودم میگما،خونواده همسرم با کمال پررویی میخواستن بیان ولی من ازقبل گفته بودم ب همه ک رسم نداریم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش