2777
2789
عنوان

کسی آشنا برای وام داره؟

40 بازدید | 4 پست

سلام میخواستم ببینم کسی جایی رو سراغ داره برای وام گرفتن؟

چک ماشین برگشت خورده 5 میلیون وام میخوام .... هر ضمانتی هم لازم باشه میدم

بانکا میگن الان وام ها بسته شده و نمیدن صندوقای خونگی هم جایی رو نمیشناسم به دوست و آشناهم نمیتونم بگم 

برو موسسه قرض الحسنه مهر ایران ۱۰تومن وام میده،ضامنت فقط باید‌چک داشته باشه،ان شاالله که کارت راه میوفته

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو موسسه قرض الحسنه مهر ایران ۱۰تومن وام میده،ضامنت فقط باید‌چک داشته باشه،ان شاالله که کارت راه می ...

یعنی مهم نیست کارمند دولت باشه و کسر از حقوق نه ضامن داشته باشه نه خود ادم؟

لطفا درخواست دوستی ندید
ممنون عزیزم وام چی هست؟

وام کارآفرینی

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد