2777
2789
عنوان

باردارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 34 پست
منم ۲۹موعدمه این ماه گلومفین خوردم واز دیشب یه سری علایم به بقیه علایمام ازافه شده دیگه نمیدونم هستم ...

ممنون ان شاالله توهم باردار باشی.

خیلی بچه دوسدارم😭

بالاخره مامان شدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه😘منم سری پیش خیلی هوس میکردم یا بوها اذیتم میکرد همش فکرمیکردم باردارم ولی پریودمیشدم

انشالله ب حق صاحب این روز ی دوقلو شیطون سالم صالح خدا بهت بده ولی امیدوارم حاملگی اروم بی دردسر داشته باشیدز حاملگیت لذت ببری 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
ممنونم😍به یکیشم راضیم.فقط خدا بده و سالم باشه

برا منم دعا کن این سردردهای بی موقع حالت تهوع افت فشار دیگ نداشته باشم بتونم از وجود بچم لذت ببرم خیلی سخت گذشته این 11 هفته بازم خدارو هزار مرتبه شکر

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😍دخترم قربون صدای قلبت برم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم فسقلی ناز ❤
برا منم دعا کن این سردردهای بی موقع حالت تهوع افت فشار دیگ نداشته باشم بتونم از وجود بچم لذت ببرم خی ...

ان شاالله خوب بشی و بتونی لذت ببری😍😍😍به حق این روز عزیز😍

بالاخره مامان شدم😍