2777
2789
عنوان

مادر شوهر فضول

289 بازدید | 22 پست

سلام دوستان من یک ماه دیگه مراسم عقدمه بعد من الان تو رژیمم روز به روز دارم لاغر میشم بعد مادر شوهرم امروز گیر داده ک بریم برای لباس چون میدونه مامانم حوصله خرید نداره میگه باهم بریم بعدم ک شوهرم گف بزار ب مامانم بگم انقد دخالت نکنه تو کارا تو من نزاشتم گفتم ول کن ناراحت میشه میرم فوقش ی سایز تنگ تر میخرم

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو حالا زوده هر وقت خواستم برم بهتون خبر میدم

ذوق داره نزنید تو ذوقش

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نمیخوام وسط ما قرار بگیره

اتفاقا اخرش به این تنیجه میرسی که باید شوهرت رو بدی جلو خودت مستقیما باهاشون وارد بحث نشی

منم میگفتم خودم باهاش رودررو بشم و بجز دعوا و بحث و دلخوری چیزی عایدمون نشد

گناه داره ذوق داره بگوالان زوده بعداخبرمیدم باهم بریم

گفتم گف نیسم دگ میرم شمال تا 3 هفته دگ از ی طرفم استرس داره هی میگه دیره

چه شوهر خوبی داریا داداش مجرد نداره اخلاقش مثل شوهرت باشه بیاریش منو بگیره😝😝😝😝😝😝

چرا اتفاقا برادر شوهرم متولد 73 مجرده اما نقطه مقابل شوهرمه