بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا قدیما میشد ولی الان هرجور فک میکنم نمیشه تا پارسال تو همین تهران میتونستی با ۲۰۰تومن خونه دار بشی الان تو شهرستان شهرهای کوچیکم نمیشه چه برسه ب پایتخت نشینا
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ما از پول کم شروع کردیم.۵۰۰ت گذاشتیم و هی اضافه کردیم بانک مهر ایران...بعد میانگین گرفتن بیست تومن وام دادن،اونو گذاشتیم تو بانک دوباره به نام من دوباره میانگین گرفتن و وام.خ صرفه جویی کردیم چند سال...و بالاخره چند روز پیش تونستیم 😍
من پارسال قبل تولد امام رضا یکی بهم گفت ،واسه خونه دار شدن نذر آش کن برای امام رضا ۷ سال روز تولدش بپز،منم همون موقع نذر کردم ،چهار ماه بعدش تولد امام رضا تو خونم بودم آشش رو تو خونم پختم،امروز دارم آش واسه امام رضا درست میکنم چون نذرم ۷ ساله ،ان شاالله امام رضا دوباره بهم رحم بکنه ،به شمام رحم بکنه
لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘