2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن و نجسی خونه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو که دلم خونه خواهرر. من از پوشک گرفتمش اما 4 یا 5 باری تو خونه جیش کرد. الان همش فک میکنم کله خون ...

کامل بلد بشه منم میشورم

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
جیش قابل تحمله‌ میشه یکاریش کرد ولی اون‌یکی🤦🏻‍♀️🤢 چرا شورت اموزشی پاش نمیکنی؟اونا خیلی خوبه

اگه بچه بپوشه بچه من که خیلی بدش میومد نه که بیرونش یه حالت پلاستیک و پفی داشت از دوسالگی خیلی بد غذا و بد لباسو از همون بپگیم بد خواب,بچه حرف گوش کن و خوب واقعا یه شانس و نعمت بزرگه

داشتم دستشویی رو میشستم دخترم صدام کرد داداش پی پی کرد

من تا یه سال شلوار مچ دار پاش میکردم که اگرم نگفت شماره ۲شو از پاچه شلوارش نیفته زمین 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

خوب این یه دوره از زندگی بچه هست به خاطر کثیف شدن خونه به بچه استرس نده که بدتر میشه...

نهایتا خونه یه فضاست برای زندگی راحت خانواده بچه باید در تمام مراحل زندگیش از خونه برای راحتیش استفاده بشه نه اینکه بخاطر کثیف شدن خونه استرس بگیره!!

شاید واسه بچه زوده و هنوز امادگی نداره برای از پوشک گرفتن..بزار خودش وقتی گفت پوشک نمیخوام دربیار... هم خودتو هم بچه رو اذیت نکن..!

اگرم میخوای زودتر باز کنی خوب پیش میاد دیگه بچست... راه های مختلف داره همون ها که بالا خانومها گفتن مثل شورت اموزشی یا اینکه 15دقیقه یکبار ببری دستشویی....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

یه ماهی تا راه بیفته فرشاتو جمع کن، هر جای خونه هم که نجس شد روش مشما بچسبون، بعد که یاد گرفت یه بار کف خونه تو هر جاش نجس شده آب بکش و فرشا رو پهن کن، بخوای هر دفعه بشوری و آب بکشی اعصابت خورد میشه خب، بعدم یهو سر بچه حرصو خالی میکنی

خدايا نسل سالم و صالح و خوشگل و بابركت و عاقبت به خير و محب اهل بيت قسمت همه بكن، الهى آمين
خوب این یه دوره از زندگی بچه هست به خاطر کثیف شدن خونه به بچه استرس نده که بدتر میشه... نهایتا خونه ...

یعنی الآن که دوساله و چهارماهشه زوده

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰