2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

tsh  یا همون هورمون تیروئیدتون بالاست ولی نه خیلی 

و بهتره برید دکتر غدد 

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

قندت هم که بالاست

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

تیروییدت کم کاره ولی نگران نباش رنجش خیلی پایینه دکتربهت قرص میده سریع به حدنرمال میرسه منم تیروییددارم ولی مال من خیلی بیشترازمال توبود واالان قرص مصرف میکنم ونرمال شده

براشادی دلم صلوات میفرستی؟

هموگلوبین خونت هم بالاست فکر کنم غلظت خون هست 

که خوب نیست اب زیاد بخورید

سلام گلم مرسی که جواب دادین🌹 چکار باید کرد میدونی داروی خاصی داره یا باید از نظر مواد غذایی پرهیز ...

نه میزان قند خونتون نشان میده حتما باید برید دکتر غدد و احتمالا قرص قند مصرف کنید 

پرهیز غذایی هم که حتما باید داشته باشید