2777
2789

بچها من سونو ان تی که رفتم هرچقدر از دکتر پرسیدم گفت هفته۱۸مشخص میشه جنسیت 

بعدم رفتم مطب دکترم اونجا دستگاه سونو داره ماما واسم انجام داد تو هفته۱۴ 

و فیلم سونو رو فرستادواسم ولی اصلا نگفت نی نیم دخمله 

منم متوجه نشدم ۳۰تیر سونو آنومال زده واسم گفتماونموقع معلوم میشه 

داشتم فیلم سونوی ماما رو نگاه میکردم واسه بارهزارم متوجه شدم بالاش ریز نوسته Gender  F

یعنی جنسیت دخمل 

دلم میخواست ازخوشحالی جیغ بزنم 

نمیدونم چرااصلا بهم نگفت نی نی دختره

بنظرتون چرا بهم‌نگفتن ء؟؟؟؟

خانوما میشه یه صلوات واسه سلامتی کوچولوم بفرستین؟

١٨هفته قطعي ميگن

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون فکر کرده مثل بعضیا دوست داری پسمل باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

ای جووووون خدا حفظش کنه

منم عاشق دخترم 

کاشکی خدا یه دختر ناز بهم بده

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

منم چارده هفته پرسیدم جنسش چیه

یهووو دکتره سونو گف برو خداروشکر کن سالمه فلانه پرید بهم ..‌. اخرم بهم نگف

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||