2777
2789
عنوان

همکار شوهرم تولد دعوامون کرده کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 25 پست
چرا کسی نمیاد  حتما باید دعوا وجنگ باشه تا بیایید

من هستم ولی نظری درمورد مدل مو ندارم چون معتقدم کلا رابطه با دوست جماعت جز دردسر هیچی نیست بخصوص با حساسیتی که شما داری حس خوبی ندارم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
من هستم ولی نظری درمورد مدل مو ندارم چون معتقدم کلا رابطه با دوست جماعت جز دردسر هیچی نیست بخصوص با ...

اتفاقا آدم دو تا دوست و همكار درست و حسابي داشته باشه خيلي بهتر از فاميل هستش . توي فاميل كافيه يه كاري كني كل خاندانت ميفهمه ولي كنار دوستات هر كاري كني همونجا ميمونه .  اگر هم دوست نداشتي به ادامه رابطه ميتوني همونجا كات كني و ديگه نبينيش ولي مگه فاميل و ميشه ؟ بالاخره چشم تو چشم ميشي 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا آدم دو تا دوست و همكار درست و حسابي داشته باشه خيلي بهتر از فاميل هستش . توي فاميل كافيه يه ك ...

منم اوایل ازدواج فکر شما را داشتم ولی خدا میدونه حتی دوست بیست ساله چه نقشه ها واسه زندگیم نکشید 

کدوم خواهر برادری یا پدرو مادری اینقدر بیرحم میتونه باشه ولی دوست هیچ تعهدی بهت نداره ساده باشی سو استفاده میکنه خوشبخت باشی حسودی میکنه یه چی کم داشته باشی مسخرت میکنه طول میکشه تا بشناسیدشون ولی من سالها این راهو رفتم و دیگه اعتمادی به غریبه ها ندارم حالا چه به عنوان دوست چه به عنوان همسایه و همکار ...

البته دوست دلسوز هم دارم ولی بازم معتقدم ارتباط خانوادگی باهاشون اشتباهه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم اوایل ازدواج فکر شما را داشتم ولی خدا میدونه حتی دوست بیست ساله چه نقشه ها واسه زندگیم نکشید&nbs ...

من راجع به پدر و مادر و خانواده نگفتم اونا كه جاي خود دارن . نميدونم من كه خدارو شكر از دوستام راضي هستم . دوستاي 10/15 ساله داريم كه از خواهر و برادر هم برامون خوب بودن . 

من راجع به پدر و مادر و خانواده نگفتم اونا كه جاي خود دارن . نميدونم من كه خدارو شكر از دوستام راضي ...

به نظر منم رفت و آمد با دوست خیل ی بهتره حرف و حدیث توش نیست چشم و هم چشمی و حسادت توش نیست بیشتر هم خوش میگذره . فامیل فقط در حد پدر و مادر و خواهر و برادر همین و بس ! 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
به نظر منم رفت و آمد با دوست خیل ی بهتره حرف و حدیث توش نیست چشم و هم چشمی و حسادت توش نیست بیشتر هم ...

دختر عمه ی بنده با دوست ۳۰ساله و۲۰سالش رفت و امد داشتن

شوهر دوستش ب حدی تهدیدش کرده بود ک مجبور شده بود علی رغم‌میل باطنیش و از سر ترسش عکس لختش رو بفرسته برای شوهر دوستش.

و اون هم ب شدت و مجدد سو اسافاده کنه و مجبورش کنه ک حتی بدتر هم بشه

دوستی فایده نداره.از دوست بیزارم.دوستی پرازضربه اس

دختر عمه ی بنده با دوست ۳۰ساله و۲۰سالش رفت و امد داشتن شوهر دوستش ب حدی تهدیدش کرده بود ک مجبور شده ...

خوب عزیزم خدا به هر کی عقل و شعور داده تا بفهمه با کی معاشرت کنه و از کی فاصله بگیره . کلا با ادم مورد دار نباید رفت و آمد داشت چه دوست چه فامیل . من خودم حتی اگه خصوصیات اخلاقیه طرف با من و همسرم جور نباشه یا باهاشون بهمون خوش نگذره اصلا رفت و امد نمیکنیم . همین اتفاقی که شما تعریف کردید می تونست تو جمع خانوادگی هم بیفته که تو همین نی نی سایت تاپیک های زیادی دیدم در این موردها که مثلا دختر خاله به شوهر خانم چشم داشته یا شوهر عمه به عروس خونواده تعرض کرده

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
من هستم ولی نظری درمورد مدل مو ندارم چون معتقدم کلا رابطه با دوست جماعت جز دردسر هیچی نیست بخصوص با ...

مگه چه حساسیتی دارم  واینکه چرا دردسر عزیزم

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞
دختر عمه ی بنده با دوست ۳۰ساله و۲۰سالش رفت و امد داشتن شوهر دوستش ب حدی تهدیدش کرده بود ک مجبور شده ...

خب عزیزم این اتفاق که  شما میگی ممکن برای هر کس و تو هر رابطه دوستی و فامیلی پیش بیاد  ما هم رفت و آمد آنچنانی  با همکارای شوهرم نداریم اینم اولین باره  به خاطر اینکه دعوت کردن  نشد نه بیارم  

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞