حدود چندساله که با اندک پس انداز سالیانم مقداری طلا میخریدم چون اگه پول دستم بود خرج میشد.حتی دوتا وام خونگی هم گرفتم و طلا خریدم تا پولام سربه جمع بشه بتونم خونه بخرم.چون خودم خیلی سفر میرفتم همیشه طلاهام خونه مامانم بود.بعد از زایمانم تکپوشم و چنتا از النگوهام دستم نرفت طلا هم گرون شد دلم نیومد برم با کلی ضرر عوضشون کنم.چندشب پیش که عروسی دعوت بودیم به زور پلاستیک فریزر و مایع ظرفشویی ۴تا از النگوهامو دستم کردم.فرداش که داشتم ساعت دو و نیم از سرکار برمیگشتم یه موتور با دو سرنشین کلاه کاسکت به سر اومدن کنارم و گفتن خانم ساعت چنده.حس بدی بهم دست داد قدمامو تند کردم که برم جلوم پیچیدن سمت دیوار گیر افتاده بودم یه قمه یه متری وسط شلوغ ترین نقطه شهر از زیر لباسشون نفر پشت راننده دراوردو گفت اگه طلاهاتو در نیاری دستتو قطع میکنم.منم یاد زن همسایمون که سال گذشته کیفشو خواستن بزنن و کیفشو ول نکرده بود و موتور سوار چند متر روی زمین کشیده بودتشو صورتش روی آسفالت کشیده شده بودو فکش شکسته بودو چند ملیون خرج صورتش کرده بود اما صورتش خوب نشده بود افتادمو گفتم از دستم در نمیاد.یک سیم چین از جیبش دراوردو با دست کثیفش دستمو گرفت و سرمایه چندسال کار کردنمو بریدو ریخت تو جیبشو رفت.به پلاکش نگاه کردم پلاک نداشت.از مغازه ها اطراف پرسیدم هیچ کدوم دوربین توی خیابونم نداشت.خانما توروخدا به دست و گردن خودتون با بچه هاتون نندازید.ادمای بی وجدان زباد شدن.بدون زحمت حقشونو از مایی که یه عمر زحمت کشیدیم میخوان.هشت ساله خونه بابامو دزد زده حتی دزد رو میشناسبم حتی از وسیله هامون جلو خودمون استفاده میکنه اما نتونستیم کاری کنیم.دلتونو به قانون خوش نکنید صد برابرشو باید خرج دادگاهو ابنور اونور کنید آخرشم هیچی.نذارید خدایی نکرده این چارتا تبکه بلای جونتون بشه.خدا همیشه مال و جانتون رو حفظ کنه.التماس دعا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا وقتی ازت دزدی کنن هیچ وقت نمیتونی برش گردونی😐
خداروشکر جونت سالمه .منم ک طلا ندارم بندازم😁😁
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
منم کیفمو یه بار زدن , منو کشیدن رو زمینا, اخه کیفم دور گردنم بود,زخمی شدم,بند کیف کنده شد و رفتن , خدا ازشون نگذره الهی , امیدوارم به بدترین شکل ممکن تاوانشو تو همین دنیا بدن این کثافتا
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)