2777
2789
عنوان

ازدواج خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ابزار عالی برای پیشرفت سریع تر شخصیتی روحی معنوی و حتی اجتماعی هست

Yeeeeees💪👨‍👩‍👧‍👦

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
چرا اخه؟

زود ازدواج کردم 18 سالگی العان پشیمونم 😭 

شوهرم دو سه ساله معتاده  فکر هچی نمیکنه  فقط بخاطر دخترام موندم

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
23 سالمه آخه دخترام تا همین سن خواستگار خوب دارن بعدش کم میشن وای خیلی دوس دارم تجربه کنم

خواستگارات چجورین؟

درکت میکنم تواین سن شوقش هست

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤

ي ضرب المثل فرانسوي ميگه، ازدواج مثل دستشويي ميمونه، اونايي كه بيرونشن عجله دارن برن داخل، اونايي هم كه داخلن عجله دارن بيان بيرون، كلا ما ادما، تكليفمون با خودمون مشخص نيست، بچه بوديم دوست داشتيم بزرگ شيم، الان همش ميگيم كاش بزرگ نميشديم، ازدواجم مثل بقيه تصميماي زندگي اگر از روي عقل و منطق انجام بشه ميتونه بهترين اتفاق زندگيت بشه، صد در صد ازدواج از تنهايي خيلي بهتره به شرطي انتخاب درستي داشته باشي 

عزیزم ازدواج خوبه اگه درست انتخاب کنی و درست جلو بری. 

ولی از من میشنوی حتما خوب در مورد خانوادش و خودش تحقیق کن درسته میخوای با خودش زندگی کنی ولی خانواده خیلی مهم هستن حداقل یه مدت باهم رفت و آمد کنید تا اخلاقای هم دستتون بیاد البته نه تا اون حد که شورشم دربیاد.

سلام.نگاه ها به زندگی زناشویی متفاوته.شما یه نفر ایده ال نمیتونی پیدا کنی که همه چیزش خوب باشه .روزهای خوش و روزای بد تو زندگی هست.مشکلات مالی هست .تفریح و مسافرت هست...نمیشه گفت همه چیز وفق مراده.بازم شناخت از همدیگه و روراست بودن حرف اول میزنه.نگران نباش ازدواج برا خانما خوبه.توکل کن 

راستش خوب نیستن منظورم اینه که همین ام از دستم میرن راستش خیلی مشتاق ازدواجم 

الهی امروز که روز عیده خود امام رضا یه عیدی خیلیییی خوب بهت بده وازدواج به شدت موفقی داشته باشی😍

جمله کاش مجرد بودم رو حتی اگر شوهرت شاهزاده هم باشه ممکن بگی بالاخره مشکلات زندگی و سختی های بارداری و زایمان و بی خوابی سر بچه نوزاد.. یا بی پولی و.. یا آزار و اذیت خانواده ها..پیش میاد که آدم خسته بشه

ولی موقع ازدواج دقت کن پسر مومن باشه 

وقتی از خدا بترسه تو دیگه لازم نیست مواظبش باشی.. اون خدا رو ناظر اعمالش میبینه..

هیزی نمیکنه..دنبال کسب حلال میره و خودش رو مسئول خانوادش میدونه و تنبل نمیشه..سمت دود و دم و نوشیدنی ورفیق بد نمیره..از ترس خدا خیلی از ویژگی های بد اخلاقی رو در خودش رفع میکنه حسادت غیبت تهمت خبرچینی دوبه هم زنی بدگویی پشت همسر و خانوادش و..همه چی..

مومن باشه ها.. نه ازینایی که ریش و پشم میذارن و از اسلام فقط قسمت صیغه و.. رو درک کردن..

خانواده خوبی داشته باشه.. اگر خانواده خوب باشه ۵۰ درصد خوشبختیت تضمین شده است..

خانواده خوب بچه شو خوب تربیت کرده اگرم بچه گاهی اشتباهی کنه تذکر میدن و به دنبال خوشبختیشن ،نه سنگ انداختن جلوی پای دو تا جوون..به مشکلی هم بخورید کمک مالی و جسمی و فکری میکنن..

اخلاق پسر خوب باشه..همه چیز داشته باشه اخلاق نداشته باشه دوزار نمی ارزه..

مثال گاو ۹ مَن شیر دِه.. شیر میده ولی در آخر میزنه میریزه و اون شیر به درد هیچ کدوم نمیخوره..

اینو مشاور بهم یاد داد..ایمان اخلاق خانواده..

ولی شوهرم هیچ کدوم رو نداره..😂😂😂