2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مادوتاگوشی گم شدیکی راکه دزدیده بودن شکایت کردیم حتی یکبارم روشنش کردن وخانمه گفت شوهرم اورده گفته برات خریدم دست دومه شوهرش معتادبوده دزدیده بودپیدانشد!

یکباریک گوشی دیگه گم شدرفتیم شکایت کردیم بعدگوشی زیرصندلی ماشین افتاده بودوخاموش شده بودبعدیک ماه خودمون پیداکردیم روشن کردیم زنگ زدیم داداشم رفت گفت گوشی های ماپیدانشدگفتن پیگیری کردیم هنوزنه بعدگفت دروع نگیدماخودمون روشن کردیم باهاشم تماس گرفتیم چه پیگیری کردید

بایدخیلی پیگیری کنی وبری وبیایی شایددزدراگرفتن گوشی هاراپیداکنن

فقد یه خواهشی ازت دارم اونم اینه که بده ردیابی کنن و هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت الکی نگو که دزد گوشیم فلان کسه، بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم ببخشید قصد جسارت نداشتم و نمیخواستم بگم شما دروغ میگی اما هم یه چی میدونم و هم دل خیلی پری دارم

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

نه باباهیچکارنمیتونن بکنن همش الکیه منکه کیفموباموبایلموهرچی توی کیفم بود بردن اصلادنبالشم نرفتم میدونم کاری نمیکنن نقش پلیسها فقط توفیلم خوبه برای خواهرم کلاهبرداری کردن ازکارت عابربانک 2میلیونشون رفت هرچی دوندگی کردن الکی بود

حتی نتونستن دزدهایی که ازعابربانک کلاهبرداری میکنن وشماره حساب میدن که تو پول بریزی وگول میخوری رو بگیرن بعدمیان گوشی پیداکنن که روزی هزاران تا دزدیده میشه

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤