2777
2789

گوشی من که یک هفته بود خریده بودم و کاملا نو تو شهربازی زنجان جا گذاشتم .بعد یکساعت که زنگ زدم طرف جواب داد و سریع گوشیمو بهم برگردوند .خدا چندبرابرش بهش ببخشه😊 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقد یه خواهشی ازت دارم اونم اینه که بده ردیابی کنن و هیچوقت تاکید میکنم هیچوقت الکی نگو که دزد گوشیم ...

سریالشو فرستادم جوابش زده ردیابی گوشی شما در 5 روز گذشته منفی بوده باز بعد 5 روز دوباره اس ام اس  کن..متوجه نشدم یعنی چی الکی بگم دزد گوشیم فلان کسه؟ من میگم موتوری سر خیابون ازم زد 

حق با شماس😢

خدامیدونه ازمردبدبخت 10میلیون کلاهبرداری کردن مردبدبخت میانسال بود دلم براش سوخت ولی پولشو نتونسته بودن  پس بگیرن اگه میگرفتن اینقدردزدزیادنبود

همین20روزپیش شب میخواستیم بخوابیم ازتراس میدیدیم دزده روکه داره وسایل ساختمون سازی روتوی کیسه اش میریزه خیلی اروم اروم هی به مشت سرش نگاه میکرد ازترسش بعدمازنگ زدیم به پلیس گفت میایم یکی ازهمسایه ها دردبازکرد مچشوگرفت دزده هم گریه و التماس کردولم کنی دیگه نمیام اینم ولش کردو دزده گریخت  ماگفتیم چراگذاشتی بره مازنگ زدیم بیان گفت ولش کنین خدامیدونه اون دزده رفت ما خوابیده بودیم پلیس بعدازیکساعت زنگ زده میگه کدوم کوچه بودین شوهرم گفت خسته نباشید فرارکرد

الان پلیس.دکتر.معلم البته همه نه ولی80درصدشون فقط اسم دارن

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
سریالشو فرستادم جوابش زده ردیابی گوشی شما در 5 روز گذشته منفی بوده باز بعد 5 روز دوباره اس ام اس &nb ...

انشاءالله که پیدا میشه، عزیزم من که گفتم قصد جسارت نداشتم و نمیتونم توضیح بدم از من ناراحت نشو لطفا دوس ندارم ناراحت بشی اره میدونم همه ی گوشیا رو موتوریای از خدا بی خبر میزنن چند وقت پیشم یه موتوری جلو چشم خودم اومدن گوشی یه دختر رو بزنن نتونستن

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

اونکه دوستان میگن پیدامیشه دزدگیرداره بعضی ازموبایل هابعدهم دزده نمیادسیم کارت شمارواستفاده کنه گوشی منوکه دزدیدن سریع خاموش کردن وبعدشم بدون کارتن دفترچه باقیمت پایین میفروشن 

دعامیکنم گوشیت پیدابشه عزیزم ولی اگه هم نشد بی خیالش شو ودیگه توی جاهای شلوغ مواظب کیف وگوشیت باش

یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑                                                                          (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁)                                                                                                                                 ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
خدامیدونه ازمردبدبخت 10میلیون کلاهبرداری کردن مردبدبخت میانسال بود دلم براش سوخت ولی پولشو نتونسته ب ...

کاملا حرف شما درسته دیگه متاسفانه کشوری که هیچیش سر جاش نیس همینه هیشکی هم به وظیفش عمل نمیکنه وقتی دزدا هم میبینن که گیر نمی افتن انقد دزدی زیاد شده بعد من شهروند میرم شکایت بجای پیگیری کارم میگه خودت مواظب نبودی درسته من مواطب نبودم قبول دارم ولی اتفاق واسه یه لحظس لااقل پیگیری نمیکنی زخم زبون نزن

کاملا حرف شما درسته دیگه متاسفانه کشوری که هیچیش سر جاش نیس همینه هیشکی هم به وظیفش عمل نمیکنه وقتی ...

افرین میان سرزنش هم میکنن