2777
2789
عنوان

استراحت مطلق

526 بازدید | 26 پست

سلام من باردار هستم باید استراحت مطلق داشته باشم اما نمیدونم برم خونه بابام یا خونه خودمون بمونم خواهر شوهرم میگه بمون میایم کاراتو انجام میدیم مامانت بیاد چن روز بمونه تا بگذره شوهرم  میگه هرجور خودت راحتی گفت ۲ روز تعطیل میام پیشت

از دکترم پرسیدم یه مسافت ۲ ساعته میتونم با ماشین برم گفت مشکلی نداره تا خونه بابام ۲ ساعت فاصله داریم 

بنظرتون چیکارکنم؟

تعداد رای : 10
نظرسنجی
خونه خودمون
7
70%
خونه بابام
3
30%
گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

وای چقد شما زود حرف دکتر جدی میگیرید من توی ماه دوم بودم خونریزی کردم درست مثل پریودی واقعا شدید بود دکتر استراحت مطلق دادمنم به حرفش گوش ندادم دو روز استراحت کردم بعد هم 35 تا پله رو بالا و پایین میشدم اونم روزی 4 بار میرفتم سر کار الان هم دختر قشنگم 8 ماهشه بهم میخنده

وای چقد شما زود حرف دکتر جدی میگیرید من توی ماه دوم بودم خونریزی کردم درست مثل پریودی واقعا شدید بود ...

من میترسم اگه مواظب نباشم برای خودم ضرر داره یه ماه استراحت کنم خیلی بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد شما زود حرف دکتر جدی میگیرید من توی ماه دوم بودم خونریزی کردم درست مثل پریودی واقعا شدید بود ...

همه ک مثل هم نیستن باید استراحت کنه

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
آره عزیزم تو استراحت کن اما من آدمی نبودم که بتونم یه جا بند بشم 

منم دوماهه بودم خونریزی داشتم دکتر استراحت داد 4 روز رفتم خونه مامانم بعدش برگشتم من شاغلم خونه ام هم طبقه چهارم بی اسانسور مجبور بودم البته بعد یه مدت کامل خوب شدم و روزی بود چهار پنج دفعه پله هارو بالا و پایین میکردم

اگر میتونی و امکانش رو داری استراحت کن

اگه خونه بابات راحتی،یکدرصد هم شک نکن برو حالشو ببر.من خودم خونه بابام معذبم ترجیح میدم بمونم خونه خ ...

اخه خونه خودم میدونم که کسی نیس کمک کنه شاید اولش بیان ولی بعد کار دارن خسته میشن خودشون زندگی دارن مامانم نمیتونه بیچاره بیاد و بره سختشه

إ خب پس دیگه خطر رفع شده.نگران نباش ولی استراحت بکن حتما.من هفته ۹

دکتر گفت خیلیا دچار خونریزی میشن بی دلیل اخه من مشکلی ندارم نه درد دارم نه انقباض فقط خونریزی جنین هم سونو کرد گفت خوبه جفتم هم مشکلی نداشت