2777
2789
عنوان

استراحت مطلق

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 26 پست
دکتر گفت خیلیا دچار خونریزی میشن بی دلیل اخه من مشکلی ندارم نه درد دارم نه انقباض فقط خونریزی جنین ه ...

ولی حتما استراحت کن بذار شوهرت بهت برسه وقتی هم خونه نیست کاری نیست که بلند شی از جات 

بابا این شوهرا رو تنها نذارید هر غلطی دلشون بخواد میکنند 

دیروز شوخی میکرد میگفت ۳ ماه برو استراحت کن منم این سه ماه یه پیرزن میگیرم فقط برام غذا بپزه😂😂😂

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی حتما استراحت کن بذار شوهرت بهت برسه وقتی هم خونه نیست کاری نیست که بلند شی از جات 

گفتم شاید یه ماه برم استراحت کنم خونه بابام بهتر شه دوماه دیگه بیام خونه خودم

دیروز شوخی میکرد میگفت ۳ ماه برو استراحت کن منم این سه ماه یه پیرزن میگیرم فقط برام غذا بپزه😂😂😂

هیچی ازشون بعید نیست من که نمیتونم اطمینان کنم اینهمه مدت تنها بمونه والا 

همینجوری نمیشه کنترلشون کرد چه برسه به اینکه خونه خالی باشه دیگه واویلا 

اخه خونه خودم میدونم که کسی نیس کمک کنه شاید اولش بیان ولی بعد کار دارن خسته میشن خودشون زندگی دارن ...

خب عزیزم مگه همسرت نیستن؟

تا چه ساعتی مگه سر کار هستن؟

تمیز کاری و ... رو که همسرتون میتونه انجام بدن.

هر چند روز یه بارم یه نفر بیاد براتون برای چند وعده غذا درست کنه.یه بار مادر شما . یه بار خانواده همسرت.دیگه کاری ندارین که.

حالا بازم خودت میدونی

ولی خب من خودم به شخصه دوست ندارم کسی به غیر از خودم و همسرم برامون کاری بکنه.

خب عزیزم مگه همسرت نیستن؟ تا چه ساعتی مگه سر کار هستن؟ تمیز کاری و ... رو که همسرتون میتونه انجام ...

همسرم هست اما از ۷.۳۰صبح تا ۷.۳۰ شب شیفته بعضی وقتا هم شیفت شبه و اینکه بالاخره غذا و ظرف و اینا میخاد کسی انجام بده خودمم تنهایم مدام وقتی همسرم نیس اونا که نمیتونن در اختیار من باشن تنها نباشم نمیدونم موندم چیکارکنمممممممم

همسرم هست اما از ۷.۳۰صبح تا ۷.۳۰ شب شیفته بعضی وقتا هم شیفت شبه و اینکه بالاخره غذا و ظرف و اینا میخ ...

خب عزیزم بستگی به همسرت داره.دیگه به نظرم ظرف رو که مردا میتونن بشورن.ولی بازم بستگی به شرایط خودت داره.هرکس شرایطش فرق میکنه.دیگه اگه خودت نظرت اینه بری خونه مامانت اینا چرا نظر سنجی میذاری دختر خوب؟!😉😉😉

خب عزیزم بستگی به همسرت داره.دیگه به نظرم ظرف رو که مردا میتونن بشورن.ولی بازم بستگی به شرایط خودت د ...

اخه نمیدونستم برم یا نه😂

میترسم سوار ماشین بشم یه اتفاقی بیافته

برو عزیزم برو حیال یه ملت رو راحت کن عزیزم مگه پزشکت نگفته ایرادی نداره؟! برو دیگه

اره پس میرم ببخشید وقت تون رو گرفتم

مرسی بابت نظراتتون😘😗