2777
2789

سلام😍👋

من تازه عضو سایت شدم

میدونم دوستان زیادی اینجا هستن که می‌تونم از تجربیاتشون استفاده کنم 😊😊

خیلی وقته که یه موضوعی ذهنم رو درگیر کرده

درباره قانون جذب هست 

خوشحال میشم افرادی که تجربه یا موفقیتی تو این زمینه داشتن باهم درمیون بزاریم🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنوز نتيجه نگرفتم 

دو ماهه دارم روش كار ميكنم

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
من خیلی دوس داشتم ی آدمی از شهرم بره و رفت در واقع از طریق قانون جذب و قوه تخیل این کار رو کردم  ...

چه خوبب😍😍

هررزور به خواستتون فکر می‌کردید؟؟ 

و اینکه شنیدم نباید استرس و نگرانی به خواستم وارذ بشه. درسته؟ 

من خیلی چيزا رو جذب میکنم انقدر زياد که یادم نمیاد مهمترينش پسرم که تصویر ذهنی میکردم که يه پسر شبیه شوهرم دارم و دقیقا همینطور شد و.اینکه از خانوادم دور باشم و حالا توی شهر ديگه دور از همه ايم و........ 

چه خوبب😍😍 هررزور به خواستتون فکر می‌کردید؟؟  و اینکه شنیدم نباید استرس و نگرانی به خواستم و ...

عزیزم همش کار تخیله باید رو قوه تخیل خیلی کار بکنی   و اون موضوع رو کامل حس بکنی خودت رو تو اون شرایط ببینی

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم💪😍

فکر فبل از خواب خیلی مهمه و شکر گذاری قبل از خواب و بعد از خواب و تمرین اینکه هر روز توی ذهنت يه پولی رو خرج کنی و توی کاغذ بنویسی روز اول با یک میلیون روز دوم با دو میلیون و هر روز يه میلیون اضافه کنی و خرج کنی