دخی_خوشگله مدیر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 304 عنوان کیا با قانون جذب به خواستشون رسیدن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2522 بازدید | 25 پست سلام😍👋من تازه عضو سایت شدممیدونم دوستان زیادی اینجا هستن که میتونم از تجربیاتشون استفاده کنم 😊😊خیلی وقته که یه موضوعی ذهنم رو درگیر کردهدرباره قانون جذب هست خوشحال میشم افرادی که تجربه یا موفقیتی تو این زمینه داشتن باهم درمیون بزاریم🤩🤩 1398/04/23 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحلارامشم عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 772 این که هرروز مدام ب یه نفر فکر کنی ینی چی؟نه این که جنس مخالف باشه ها مثلا مثلا خواهر شوهرینی اونم داره اینقدرررر به توفکرمیکنه؟ کاربری ماه دختم الکی الکی تعلیق شد.
دخی_خوشگله مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 304 من خیلی چيزا رو جذب میکنم انقدر زياد که یادم نمیاد مهمترينش پسرم که تصویر ذهنی میکردم که يه پسر شبیه ... 😃😃فقط به اون چیزی که میخواستین فکر میکردید؟؟ و یا اینکه خواستتون رو جایی هم مینوشتین؟
دخی_خوشگله مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 304 فکر فبل از خواب خیلی مهمه و شکر گذاری قبل از خواب و بعد از خواب و تمرین اینکه هر روز توی ذهنت يه پول ... همش مربوط به قوه ی تخیل هستگمونم کار ساده و باحالی باشه😉
رویاناز عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 294 مینوشتم و واگذار میکردم به خدا از هر راهی که خودش ميدونه برام جور کنه اصلا ديگه فکر اینکه چه جوري و کی رو نمیکردم فقط احساس اینکه اون چیز رو دارم و خوشحالم و خدا رو شکر میکردم
دخی_خوشگله مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 304 این که هرروز مدام ب یه نفر فکر کنی ینی چی؟نه این که جنس مخالف باشه ها مثلا مثلا خواهر شوهر ینی اونم ... قانون جذب مثل اینه که یه ارزو وخواسته ای داری و اون رو تو ذهنت تجسم میکنیو البته باید بدون نگرانی و اظطراب و به دور از دلهره اینکار رد انجام بدی. این رو جایی خوندم
گلسا۶۵ عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 397 من به ۳تومن تاسربرج نیازدارمنمیدونم چطورمیتونم تواین تایم کم بدستش بیارمخیلی مهم وواجبهخواب وآرامشموبهم زده
دخی_خوشگله مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 304 مینوشتم و واگذار میکردم به خدا از هر راهی که خودش ميدونه برام جور کنه اصلا ديگه فکر اینکه چه جوري و ... چه عالی موفق باشی دوست عزیز😍👌👌
فریماه۱۲۳۴۵۶ عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 968 انشا الله یه روزم من از قانون جذب نتیجه بگیرم بیام اینجا تایپیک بزنم خدایا مطمنم اون روز میرسه
دخی_خوشگله مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 304 انشا الله یه روزم من از قانون جذب نتیجه بگیرم بیام اینجا تایپیک بزنم خدایا مطمنم اون روز میرسه انشاالله حتما میشه❤️❤️
sanamtaji عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 454 برو این کانال تا با استاد شریفی استاد قانون جذب آشنا بشی.کارش عالیه.کانال آکادمی موفقیت.اونجا ویسهارو گوش کن
obh عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 71 یه پیج هست هم انرژیش مثبته هم نفسش عالیه ودلسوزانه راهنمایی میکنهbaharejmi@