2777
2789

خواهر شوهرم توی یه جمع خیلی شلوغ با صدای بلند بهم گفت اجاق کور جاریامم بچه هاشونو بغل کردن و هر هر خندیدن از جمعشون زدم بیرون ولی خودم صدای شکستن دل خودمو شنیدم تازه یکی از جاریام‌پشت سرم اومد به بهونه دلداری گفت این پلاک زنجیر گردنمو اذیت میکنه حیف شوهرم هدیه مادر شدنم خریده دلم نمیاد درش بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه خواهر شوهرم ۴۰ روز از دخترم کوچک تر بود شیر نداشت مرتب میومدن شیر منو براش میبردن اخرشم همه حا گفته بودن شیرم از بس چربه بچشون اسهال کرده!!!

حالا خوب هر شیری بهش میدادن بالا میاورد فقط مال منو میخورد.

خخخ به غلط کردن انداختیش ایول دمت گرم دست راستت رو سرمم

منظوری نداشت ک گف پیرزنه ساده ایه ولی من بدم اومد ، اخه شوهرم مشکل داره ولی کسی ک خبر نداره فک میکنن چون من لاغرم من نازام 

فقط ب عشق پسرم زندم ♥️
چه پرو مستقیم گفت دزد؟ حالا مگه برداشته بودی؟🙄

رواسمم قسم میخورن .پدرومادرم دست کجیو یادم ندادن که دزدی کنم .زل زد توصورتم گف ب شوهرم گفتم اونم سرمادرش دادزد

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤
مادر شوهر من با اينكه داماد هاش همه وكيل و وزير و مهندس هستن از ديد اون ((پسر گدا يا بچه گدا)) هستن& ...

كلا فكر ميكنه همه گدا هستن 

اينا ملك زاده و خان

البته الان سيزده ساله عروسشون هستم و فهميدم كلا فاميلتن پول خداي اوله واسشون 

خواهر شوهرم توی یه جمع خیلی شلوغ با صدای بلند بهم گفت اجاق کور جاریامم بچه هاشونو بغل کردن و هر هر خ ...

اخی الهی عزیزم. خدا لعنت کنه خاهر شوهرتو😭😭😭😭

👑