2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرشوهرم بهم گفت یتیم😭

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
پدرشوهرم بهم گفت یتیم😭

بیشرف چقدر

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

مادرشوهرم بهم گف میرم برا پسرم زن بگیرم دذصورتی ک زن داشت پسرش😱

خیلی مرفا خار مادر برادرش زدن ک دلمو شکستم فقط خدا جوابشونو بده...الان باهاشون خوبم اما ته دلم یاد حرفا و کارایی ک باهام کردن میفتم گاهی

خدایا شکرت😍

هیچکدوم .... چون حرف هیچکس جز اونهایی ک باید ، برام مهم نیست و ارزش نداره.همیشه مؤدبانه برخورد میکنم ولی مهم نیست . دل منم اینقدر محکم هست ک با هر تقی نشکنه هذا من فضل ربی😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

اینکه مادرشوهرم مثلا از زبون یکی دیگه(ولی حرف دل خودش)گفت فلانی گفته حیف پسرت نبود رفته اون دختر و گرفته حیف خانواده شما نبود!!!! حالا من خیلیم از شوهرم سرترم همون موقع جوابشو دادم ولی خیلی تو ذهنم مونده

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...❤