2777
2789

گلم متاسفم که خیلی سطحی برخورد کردین . برام هم مهم نیست که چی فکر میکنید و منو برای چی اینجا  صدا میکنید . من دلایلم رو برای شناسایی اون اقا  در تاپیکم قبلا به نی نی یارهای عزیز اغلام کردم و  چندین بار با کمک نی نی یارها ایشون مسدود و قطع دسترسی شدن  و اینجا دلیلی نمیبینم برای اینکه در این سایت ممکنه چند صد نفر کاربر ای دی  همانند داشته  باشند  بیام و خودم رو برای کسی توجیه کنم !!  وقتی گلبانو پستی میذاره و خواننده داره اگر شخص دیگه ای با ای دی گل بانو بیادو پست بذاره خوب صد  در صد  خواننده ها خیلی راحت میتونن این دو تا رو از هم تشخیص بدن و بدونن که مثلا الان پست مال کدوم گلبانو بود . پس اینکه دو تا یا چند تا ای دی نهال بلا باشه دلیل نمیشه که بگیم  منظور همه بودن !!  یه سوال دارم  .. ایا شما همه دوستانتون   اسمهاشون با هم فرق میکنه  یا دوستانی هم اسم هم دارین  ؟؟ توی فامیل یا  دوستان دو نفر نیستن که اسمشون شبیه هم باشه ؟؟ ایا وقتی میخوایید در مورد یکی از دوستانتون صححبت کنید طرف مخاطب شما صجبتهای شما در مورد دوستتون رو به همه اونهایی که دوست شما هستن و هم اسم هستن  ربط میده  و مربوط به اون شخص میدونه ؟؟!!!   اگر پاسخ مثبت هست پس این  مشکل تشخیص ندادن افراد از هم  از شماست نه  اونی که داره   برای شما از دوستش تعریف میکنه ..... من در توضیحات خودم بیشتر از ده بار اشاره کردم و نوشتم که دو تا ای دی نهال بلا هست ولی متاسفانه بعضی از کاربرهای عزیز اینقدر  اهل  عجول بودن که نخونده اومدن و  نظرات منفی دادن و جبهه گرفتن !!!! نمیدونم چرا وقتی عنوان میشه  دو تا ای دی هست  باز هم  به این کشمکش ادامه دادن !!!! خانیم که ادعای خواهری با خانم نهال بلا رو داشتن بهتون توصیه میکنم اعصاب خودتون رو کنترل کنید و کمی اروم باشین من فکر میکنم فشار عصبی زیادی روی شما هست  و این باعث شده چرخاشگر باشید وگرنه اگر توجه و دقت میکردین متوجه میشدین من توصیح دادم چندین بار که این ای  دی دو تا هست و شاید هم بیشتر باشه و این خیلی طبیعی هست . حالا اینکه اون خانم  از کوره در رفتن و کامل نخونده و یا توجه نکردن نشون میده خیلی  عصبی هستن و این اصلا خوب نیست . اروم باشین و  اینقدر اهل دعوا و مرافه نباشید و بیقه رو تحریک نکنید  هر چند خواننده های فهیم در این سایت زیا د و بیشمار هستن و بدون   درک کامل مطلب و برداشت درست و صحیح  حرف و یا نطر  خارج از موضوع و یا بجث نمیدن و قابل احترام هستن/ بهر حال عزیزم  وقتی عصبانی هستین  سعی کنید  چیزی نگید و یا ننویسید بذارین کمی ارم بشین و بعد  ادامه بدین . این توصیه خواهرانه برای زندگی روزمره همه ما لازم و واجب هست .... والسلام . شما استارتر عزیز هم سعی کنید هیچ وقت خودتون رو توی موضوعی که به شما مربوط نیست نندازین . حداقل احترام و ارزش خودتون حفظ میشه . موفق باشید .در ضمن از خواننده های تاپیکم  و از  از  کاربرانی  که  توسط  کاربرایی که بر اثر تعصب بیجا و بی منطقی که هنوز نفهیمده بودن موضوع و اصل  موضوع چی هست   . کاملا بی دیلی و بی منطق موضع گرفته بودن و   تحریک شدهه بودن و بی احترامی  دیدن من واقعا  عذر میخوام.. چون اهل دعوا و مرافه و گیس و گیس کشی نیستم وبعضی از کاربران عزیز گویا این خصلت رو دارن این تاپیک رو قفل میکنم و اجازه نمیدم به واسطه  پست من به دیگر خواننده های و کاربرها توهین بشه ... ممنونم از دوستانی که با بصیرت  تایپک قبلی منو خوندن و  همراهم بودن و صبوری کردن .