آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دوس ندارم خودت بری و بیای وابسته میشه البته اگه ادمای خوبی باشن و کمک حالت نه باعث بشن نقشت توی تربیت بچه کم بشه یا دو تربیتی بشه.مثلا دعواش کنی بگه میرم خونه مامان بزرگ
من وابسته که نه عادت کرده بودن تا۴سال نزدیکیم انقدربه زورمیچسبوندن خودشونوبهشون ولی ازپارسال کمش کردم کاری کردم پسرام کمتربه سمتشون برن.چون خیلی بی خاصیتن
گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
اخه زورشون میاد بچم منو بخواد مثلا دست میکشه طرف من میگن ا اون وسیله مثلا گوشی تو میخواد نمیگن مامانشو میخواد
آدم ها فکر میکنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص! اما حقیقت ندارد... اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!
بدعادتش هم کردن مادرشوهرمم همش سفارش بچه رو میکنه خودش که هیچی از بچه داری بلد نیست فقط صاف بلده بغلش کنه