2777
2789
عنوان

اونایی که شوهرشون پلیس هستن بیان

1098 بازدید | 26 پست

کیا با کار شوهر شون مشکل دارن من که خسته شدم زیاد میره ماموریت بگین شما چیکا میکنین ازکارش راضی هستیند

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
من فقط اومدم بگم خوشبهالتون    

چرا

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واس من پلیس نیس سپاه.اوووف بدم‌میاد میره ماموریت اه

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

والا شوهر من پلیس نیست و همش تو ماموریته  همممش 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
واس من پلیس نیس سپاه.اوووف بدم‌میاد میره ماموریت اه

آره خیلی بده همش آماده باش ماموریت

فقط اومدم ببینم کی اینجا زن اقا پلیسس

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
 خوشتیپ و جذاب میشن اکثرا. بخاطر شغلشون بنظرم میاد جدی و مغرور هم باشن برا همین کلا عاشقشونم & ...

😊😊😊

به خاطر کارش میخوام طلاق بگیرم و بچه دار نشدن به نظر تون بگیرم