2777
2789

زنگ بزن به زنیکه بگو ازین به بعد وقتی داری تو آینه به خودت نگاه میکنی یادت بیاد من ر،،دم وسط پیشونیت.

حداقل دل ادم خنک شه.به باباتم که اصل کاریه به موقعش یه تیکه گنننده بنداز ..مثلا حیف مامان چجوری بهت دادنش!

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهاهم خداروشکرکنید که جای من نیستید من حامی وپشتیبان ندارم برای خرج بچه ام که اون حسرت نخور چله وخ ...

برای جذب پول اول فرکانستونو باپول دریه مسیر قرار بده.

جمله تتکیدی مثبت بکار ببر .مثلا من ثروتمندم.

من عاشق پولمو پولم عاشقه من وهر لحظه هرثانیه هردقیقه بیشترو بیشتر به سمتم میاد.

همینک پول وفراوانی برکت که حق الهی منست به سمتم جاری میشود

بازی فراوانی رو انجام بدین. یه کاغذو خودکار فقط نیاز دازین.

بازی اینجوره که مثلا امروز یه ملیون بهت میدن. *تو ذهنت تو حساب ذهنیتون*ببااید این یه ملیونو خرج کنی. 

فردا دوملیون 

پس فردا سه 

روز چهارم چهار 

پنج.شش...

همینطور هرروز پول میاد حساب خیالیت باید پولاون روز رو همون روز خرج کنی.

وسایل خیالی که میخریو بنویس تو کاغذه. 

تا هر روز که میخوای ادامه بدی مثلا چهل روز، چهل میلیون میریزن حساب خیالیت.باید چهل میلیون رو خرج کنی.

وقتی روزی که تیین کردی تموم شد دیگه رها سازی کن. ولش کن. 

بعدش پول میاد دستتون.

یه چله دارم میذارم چله جذب پول وامکانات وبرکات بافرشتگان. الان روز بیستودوم هستیم .

اگه میخوای میتونی باما باشی اگرم نه از اول خودتون انجام بدین..کار خاصی نمیخواد انحام بدیم فقط چیزای که مینویسم رو میخونید جملاتشو حفظ میکنید وانجام میدین.باور داشته باشین واستون اتفاق میفته.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

نمیدونم چی بگم من تا حالا خیانت زن به مرد رو ندیدم و نمیدونم چه حسی داره ولی خیانت مرد رو زیاد دیدم امیدوارم خدا یه عذابی براشون در نظر گرفته باشه 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
شماهاهم خداروشکرکنید که جای من نیستید من حامی وپشتیبان ندارم برای خرج بچه ام که اون حسرت نخور چله وخ ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2901268/چله-جذب-فراوانی-برکت-پول-بافرشتگان-روز-اول?postId=97102190

این تاپیک مراقبه میذارم.

یه لینک تاپیک هم گذاشتم داخلش اونم بخونید نتابجی که بچها گرفتن هست. نشونه ها.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

من پپیش دانشگاهی بود متوجه خیانت بابام شدم...با خواهر بردارم گفتم اونام تیز شدن فهمیدن...من نوجونی با مامامپ خیلی بحث میکردیم مخصوصا سر ظرف شستن...یبار با گریه داد زدم چشاتو باز کن زندگی ب همین طرف شستن نیس...دوتام زد تو سرم گفت گ و نخور...بابام نطامیه نمیتونستیم بهش حرفی بزنیم  سرمون میبرید.. ب مامانم تو اشتی هی تلویحا😆🤭میگفتیم ولی نمیگرفت دیگه خنگم بود ...خلاصه من ازدواج کروم ب خاله هام گفتم خواهرتون خیلی خنگه ..فک‌می‌کنه عقل کله..یجور بهش بفهمونید حداقل پول بگیره..ی پس انداری داشته باشه برا روز مبادا ..اونام تلویحا نگفتن یهویی گفتن شوهرت مشکوکه..مامانم زیربار نرفت گفت نه اون جونش برای می میره..امکان نداره...خلاصه فهمید ک اووه جقد پرته...بایام بخاطر ا ن زنیکه ک دوسال ازمن بزرگتر بود ماماممو زد دستشو شکوند چشماش کبود..بعد میمود حرف میزد باز مامانم خر حرفاش میشد...جوزیکه بابام دس گراشت رو قران گفت من با کسی رابطه نامشروع  ندارم...مامانم همچنان خنگ طور ادامه داد...یچه من دنیا اوند....بابام میخاس صداش کنه چنبار اسم فایزه و ماعده اورد...تیز شدم..طبق تحقیقاتی ک داشتم متوجه شدم  بچه های زنن...بابام یک کیلو خیار میگرفت برا خونه..میگعتت یع کیلووووو خیارررگرعتم ...منت میزاشت ب مامام گفته بود بیزارم از این بچه هات...مارو میگعت...حالا ما اینقدر مودب احترام نگه دار.همه جا زبانزدیم ولی بابام میگفت مثل دخترای فلانی هستین ..دخترای فلانی خرابن...زنه خوب  نقششو بازی کرده بود بابام براش خونه گرفته بود . الان چنوقته افسرده شدع بابام...همش میگه بچه های من پاکترینن😂ظرفازو میشوره احترام میزارا..فک کنم زنه ک و نش گزاشته...زندگی خیلی بی رحمه..

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

[QUOTE=97127701]من پپیش دانشگاهی بود متوجه خیانت بابام شدم...با خواهر بردارم گفتم اونام تیز شدن فهمیدن...من نوجونی ب ...[/QUOTاونج اش که میگی یه چی میخره اینقدر منت میزاره که نگو خدا  بخیر کنه  من که فاتحشو الان خوندم شمام صلواتشو بفرستین

I am nurse
[QUOTE=97127701]من پپیش دانشگاهی بود متوجه خیانت بابام شدم...با خواهر بردارم گفتم اونام تیز شدن فهمی ...

قشنگ درکت میکنم .ولی قیامت همین دنیاست ..بشین کنار ووتماشا کن بخدا فهمیدن خیلی سخته..کاش خرفت باشه ادم نفهمه..تو دنیای خودش باشه.من خیلی تیزم متاسفانه

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔