2777
2789
عنوان

بیاین داستان عشقی بگم

392 بازدید | 11 پست

دوست شوهرم برا شوهرم بعد هفت سال عاشقی گفت که تو سن 22 سالگی مث آدم زندگی میکردم ک دختر اقوام شون بهش پیله میکرد ک عاشقتمو اینا اونم میگفت من حسی بهت ندارم میگفت دختره تا دو سال همینجوری رو مخم بود بلاخره باهاش دوس شد و تا ی سال دوستی پسر عاشق دختره شد و دختره خیانت کرد و گفت من از اون اول حسی بهت نداشتم فقط دلم میخاس باهات باشم الانم ازت سیر شدم میگفت نابود شدم کسی ک التماسم میکرد الان این حرفارو میزنه میگفت درسو ول کرد صبح تا شب فقط کارم مشروب شد شروع کرد ب خلاف خانواده ام خواستن ازدواج کنه میگفت هیچ دختری بعد اون ب چشمم نیومد خلاصه گفت شدم ی آدم ارازل تو حین خلاف اسم دخترو ک حالا ازدواج کرده بود خال زد و الان هفت سال میگذره هنوز عاشقشه و بعضی وقتا ک میبینش فوری از اونجا دور میشه میره سمت مشروب و فقط اشک میریزه

خدا دختر و لعنت کنه

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.