2821
2789
عنوان

خوشحالش کنم یا ن😂

160 بازدید | 29 پست

این ماه شوهرم کل حقوقشو داده قسط وام دیگه چیزی براش نمونده دیدم کفشش پاره شده پول نداره بخره من یکم پس اندازه دارم بخرم براش سوپرایزش کنم؟یا لوس میشه😂😂😂😂خدایی توش موندم

زندگیم پسرم

اره چقدرم خوب 😍

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

صددرصد بگیرگلم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه از این آدماییه ک خوشحال میشه حتما بگیر براش ازینا نباشه که یهو عصبانی میشن بهشون برمیخوره

ن میدونم خوشحال میشه بیچاره دیشب ناراحت بود پولاش تموم شده😅

زندگیم پسرم
از اونجایی ک خودم تجربه شو دارم من بودم نمیخریدم.فقط اگه ادم ایراد گیری نیست واسش بخر.

اگه خوشش نیومد یا اندازه نبود میتونه عوض کنه ناراحت نمیشم

زندگیم پسرم
من باشم از پولی ک پس انداز خودم هست واسه این چیزا خرج نمیکردم،‌چون می‌تونه یه کفش دیگشو فعلا بپوشه ...

میدونی دیگه کفش نداشت امروزم با همون رفت سرکار دلم سوخت😢

زندگیم پسرم