2777
2789
عنوان

خیلی از دست برادرم ناراحتم

204 بازدید | 10 پست

من بهش یکی رو معرفی کردم قرار شد معامله سر بگیره ۵ تا من ببرم ۵ تا هم خودش اون معامله کنسل شد حالا یه معامله دیکه میخوات با همون که معرفیش کردم انجام بده و میگه فقط نهاینش تا دوتا  یعنی گیر هر کدوممون میات ولی طبق شناختی که ازش دارم و معامله ایی که داره انجام میده میدونم بیشتر از اینا براش داره ولی فقط میخوات به من کمتر بده با اینکه میدونه من وضع زندگیم جوریه که واقعا  این پول میتونه کمک زیادی بهم بکنه ولی پول کم فقط میشه بره برا خرج جزیی تو زندگی خودش حتما بعدنا میتونی کلی معامله انجام بده و سود کنه ولی من فقط همین یکی بود یعنی تنها و اخرین شانسم بوده البته این رو بگم که اون فرد که من معرفش بودم کلی تو این معامله سود خواهد کرد 

دلم گرفته اون از بابام که اوایل ازدواجم یه پولی رو یه جا رو هم گذاشتیم و سرمایه گذاری کردیم و طرف برشکست شد ولی من بعدنا فهمیدم که اصل پول رو شخص پس داده بود ولی فکر کنید به من بعد از ده سال گفتن پول رو پس گرفتن اون هم چطور شد گفتن شوهرم وکیل گیر اورده بود رفاقتی پولمون رو زنده کنه که قضیه لو رفت تازه پولمون رو هم پس ندادن شوهرم هم گفت ولش کن مال دنیا ارزش نداره شاید اون زمان میشد با این پول کلی کار کرد اللن اگه پسبگیریم به هیچ کاری نمیات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگه تو معرف نبودی.جزئیات رو اازش جویا شو ببین چی به چیه.چند گیر داداشت میخواد بیاد

نمیشه اخه من نمیتونم تو جزیاتت معامله باشم ببین یه چیزه که دادشم میخوات مفت برداره بعد یه چیز جزیی بزاه روش بده به اشنای من در هر صورت هم داداشم هم اشنام سود میکنن ولی من نمیدونم که دادشم اون رو چه قیمتی گرفته دیگه 

با خود بررادرت حرف بزن بگو احتیاج دارم نمیشه سهممونو بیشتر کنی

نه دیگه خودش داره میگه نهایتش ۴ تا داره که میدونم دروغ میگه همین دلم رو شکسته انجام این کار یکم وجدانیه

به بابات نگفتی چرا پولمو بهم ندادی

شوهرم نذاشت گفت خوش ندارم بحث کنیم که نهایتش بگن بیا این همون مبلغ که پس گرفته بودیم البته شوهرم هم پر بیراه نمیگفت میکفت نهایتش با اون پول که یه زمانی میشد کل لوازم منزل رو بگیریم الان یه وسیله کیفیت پایین بهمون بیشتر نمیده

خود برادرم داره میبینه که لباسشوییم خرابه و من میخواستم با این پول لباسشویی بگیرم الان بهم میگه این پول رو نگه دار بعدنا بذار روش ماشین لباسشویی بگیر .الان درد من این پول و اینا نیست اینه که بابا و برادرت وقتی به خاطر پول باهات اینطور کنن از بقیه چه انتظاری میشه داشت