سلام عزیزا💕 منم ۱۲ تیر شاهد مرگ غم انگیز خرگوشم بودم نژادش معمولی بود . بزارید بگم که دیگه براتون ازین اتفاقا پیش نیاد. اول از همه بهتون بگم که اصلا از دست فروشای وسط خیابون نگیرید غیر قابل اعتماد ترینن و ممکنه شما رو درگیر گناه خودشون کنند.
خدمتتون بگم که من ۵ تیر یک خرگوش یک ماهه از یک دست فروش گرفتم (برای اولین بارم بود و بدون اطلاعات ) دست فروشه گفت بهش کاهو و جعفری و هویج و ... بدید و مهم تر از همه اصلا بهش آب ندید وگرنه سریعا میمیره .
ماهم که فکر کردیم همه حرفاش راسته گوش کردیم و هر روز مثل بچه ی آیندم ازش مراقبت می کردم و غذاشو میدادم بغلش می کردم آزاد تو حیاط میزاشتمش و...
خیلی باهوش بود منی که برای اولین بار خرگوش بزرگ میکردم واقعا برام جالب و دوست داشتنی بود که اینقدر هوش داره و راه های فرار زیادی از قفسش کشف می کرد که به عقل جوجه هم نمی رسید.
خلاصه همیشه ورجه وورجه می کرد و دل مارو با خودش میبرد تا اینکه ۱۲ اُم رسید و ساعت ۲۰:۳۳ دقیقه برای اولین بار یک صداهایی مثل ناله ازش شنیدیم دیدیم رو پهلو دراز کشیده و بدنشو میکشه و ناله های خیلی آرومی می کنه. خیلیییی نگران و ترسون شدیم و من با استرس از قفس آوردمش بیرون ولی وقتی خواستم بیارم بیرون یهو مکث کرد و شل شد و فقط از چشاش می تونستم ببینم که زندس و داره پلک میزنه (به شدت صحنه ی غم انگیزی بود و من بودم و وابستگیم به کوک سوم(اسم خرگوشم کوک سو عه)) و بعد چند ثانیه اون پلک زدن ها هم نبود و با مردمک باز مرد . وقتی مرد به امید اینکه چشماش هنوز بازه(که داشتیم خودمونو گول میزدیم) بردیمش داروخونه ی دامپزشکی و گفت که مرده و احتمالا رودل کرده .
بهتون بگم
۱-از دست فروش نگیرید از خرگوشدارای منصف بگیرید.
۲-از باور های به شدت غلط بعضی مردم اینه که خرگوش آب نباید بخوره که اتفاقا یک چیز مهم برای بیشتر حیوونا مخصوصا پستاندارا آبه.
۳-تا خرگوش گرفتید برای اینکه بدونید چه مراقبتایی ازش کنید و به چی نیاز داره و چکارا نباید کنید و همینطور واکسن هایی که خیلی برای خرگوش مهمه حتما به دامپزشک کار بلد مراجعه کنید.