2777
2789
عنوان

*خرگوش مینیاتوری: هشدار*

| مشاهده متن کامل بحث + 82550 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید من نبودم الان اومدم
جیر جیرک موسم نه قلبی نیست
بچه ها ناراحتیم از یه طرف دوست ندارم این بلا سره شما ها هم بیاد جون دادن یه حیوون وحشتناکه
خدای ناکرده دسته گلاتون این صحنه رو ببینن!!!!
میخواستم اینجا اطلاع رسانی کنم -شما هم هرکیو میشناسید بهش بگید به خدا گناه دارن زبون بسته ها
اولش بهم گفتن چون 2 ساعت تنها بوده قهر کرده اما بعدش دامپزشکه گفت معده اش واسه شیر خوردن بوده هنوز به غذا نیوفتاده بود
شماره دامپزشکیه سیار از آگهی نیازمندیهای همشهری-خدا پدر مادرشو بیامرزه اینقدر قشنگ راهنماییم کرد اخرشم گفت دل نبند 100 درصد میمیره ولی این کارا رو بکن دلت نسوزه
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
منم بچه که بودم یه جفت خرگوش داشتم ، تو حیاطمون یه استخر بود که کاشی نشده بود نیمه کاره بود، اونجا میزاشتمشون واسه خودشون تونل زده بودن زندگی میکردن، بعد از یکسال مامانم از دوستش شنید که خرگوش بد یمنه و اینا، بعد گیر داد که ببرینشون از تو خونه بابام بردشون تو یه باغ ولشون کرد
چند روز بعد دیدیم از تو تونلشون بچه میاد بیرون طفلیا ١٢ تا بچه داشتن ما متوجه نشده بودیم همشون یتیم شدن اینقدر عذاب وجدان گرفته بود مامانم همش گریه میکرد
یا رب از هرچه خطا رفت، هزار استغفار...
ای وای مامان الی اخی بنده خدا مامانت بچه ها رو چیکار کردید؟
خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
آخی طفلکی
هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg

عزیزم من چند ساله که خرگوش دارم هم خرگوش معمولی هم مینیاتوری خرگوش مینیاتوری یا کوچیک فقط سبزی جعفری با هویج کوچولو کوچولو میخوره بعدشم روزی ی بار از قفس بیارش بیرون و بزار یکم ورجه وورجه کنه بعدشم بغلش کن و نازش کن بعد بزارش توی قفسش.خرگوش ها از دسته حیوانات ترسو هستن که با کوچیکترین صدایی استرس میگیرن.مواظبش باش.

نمیدونم خرگوشی که به شما دادن چه نژادی بوده و عکساشو نگاه نکردم. تحقیقات زیادی در زمینه خرگوش داشتم و باید بگم خرگوش مینیاتوری انواع مختلفی داره و 5 الی 10 سانتی وجود نداره. یک خرگوش مینیاتوری حداقل 20 الی 23 سانت رشد داره ( بستگی به نژادش). حتی خرگوش لوپ هم نوع مینیتوری داره که بصورت مخفف بهش میگن مینی لوپ. وقتی خرگوش میگیرین اولین کاری که انجام میدین در همون لحظه، مراجعه به دامپزشک باشه. بهتره حیوان چک بشه و دامپزشک میتونه حدود سنی حیوان رو مشخص کنه و تغذیه مناسب رو به شما بگه. واسه خرگوش به متخصص دامپزشک اگزوتیک مراجعه کنید. خرگوش 5 سانتی رو به هیچ عنوان خریداری نکنید چون نیاز به شیر داره و نگهداریش سخته ممکنه تلف شه. به خرگوش شیرخواره سبزیجات ندین مممکنه یهو بمیره ( اصلا خرگوش زیر سه ماه سبزیجات نخوره برای خودش بهتره. زیر دو ماه هم اگه بخوره درصد تلف شدنش افزایش پیدا میکنه) . اگه مجبور شدین شیر بدین و به دامپزشکی دسترسی نداشتین که شیر خشک مخصوص بگیرین ، شیر کم چرب شرکتی بگیرین (تاریخ انقضاش نگذشته باشه) . مثل نوزاد میگیرین بغلتون یه قطره شیر با نی یا قطره چکان میچکانید گوشه دهنش خودش میخوره. شیر یخ نباشه بهتره. بگردید توی نت میزان مورد نیاز شیر در سنین مختلف خرگوش پیدا میشه. بعد که شیر خورد دلش و اونجایی که دستشویی می کنه دورانی بمالید البته خیلی اروم باشه و فشار ندین. بهتره برای اب هم از ظرف اب شرکتی استفاده کنید چون بچه خرگوش ممکنه توی کاسه اب بیفته و ... . یونجه خشک یا علوفه خشک شرکتی هم داشته باشین تا بتونین یونجه خور کنیدش کم کم. راه های ارتباطی برای اموزش و نگهداری از خرگوش از طریق D_R_pet در tlg و ins امکان پذیره

نگهداری از خرگوش و کلیپهای فان

عزیزم من چند ساله که خرگوش دارم هم خرگوش معمولی هم مینیاتوری خرگوش مینیاتوری یا کوچیک فقط سبزی جعفری ...

اگه زیر سه ماه هستش سعی کنید از سبزیجات دورش کنید کم کم به یونجه و علوفه خشک بپردازه (طی 7 روز). بخاطر تجربه زیاد میگم حادثه خبر نمیکنه دیدم که میگم. خرگوش دو ماهه سالم سالم فقط به خاطر مصرف سبزیجات تلف شده...

وای بچه هاااا خواهش میکنم اطلاعاتتون دائم بروز کنید!!!!!!!!!!!!! هشتاد درصد غذای خرگوش یونجه و علوفه خشک هستش . 10 درصد سبزیجات. 5 درصد پلت یا غذای تجاری. 5 درصد میوه. اگه شما 5 ماه به خرگوشت غیر این غذا دادی زنده موند مطمئن باش یه مشکل پنهانی داره هنوز رو نشده. سبزیجات حتی دندون های خرگوش رو کوتاه نگه نخواهد داشت. دندانهای خرگوش دایما در حال رشد هستند و فقط غذاهای خشکی مثل علوفه و یونجه خشک جلو این رشد بیش از اندازه رو بگیره. دندون بلند بشه میره توی فک حیوان بعد حیوان دچار ابسه میشه اگه این مورد باعث مرگش نشه غذا نخوردن بعد از ابسه دچار مشکل می کنه . حالا تازه باید همش برین پیش جراح دامپزشک تا اقداماتی انجام بده... حالا از من گفتن بود چون من نمیتونم ببینم یه اطلاعاتی دارم و نگم که یه خرگوش از دست بره. دیگه صلاحتون رو خودتون میدونید... 

کلیپهای فان، آموزشی و نگهداری از خرگوش

فتانه جون اگه قرار بود مراقبت نکنم که این همه وقت نمیموندن... چطور تو دو روزه پشت هم مردن همه بهم م ...

یه بلا توی یه روزه. دو بلا توی دو روزه! احتمالا دوتاشون یه چیزی خوردن که نباید میخوردن یا یه چیزی نخوردن که باید میخوردن. توجه داشته باشین که معمولا وقتی خرگوش هنگام مرگ جیغ میزنه یعنی خیلی درد داره. تفاوت نحوه مرگ و علائم نشون میده دلایل یکسان بوده یا به دو دلیل متفاوت. حالا از این بعد خوب تحقیق کنید و نگران نباشید ...

سلام عزیزا💕 منم ۱۲ تیر شاهد مرگ غم انگیز خرگوشم بودم نژادش معمولی بود . بزارید بگم که دیگه براتون ازین اتفاقا پیش نیاد. اول از همه بهتون بگم که اصلا از دست فروشای وسط خیابون نگیرید غیر قابل اعتماد ترینن و ممکنه شما رو درگیر گناه خودشون کنند.

خدمتتون بگم که من ۵ تیر یک خرگوش یک ماهه از یک دست فروش گرفتم (برای اولین بارم بود و بدون اطلاعات ) دست فروشه گفت بهش کاهو و جعفری و هویج و ... بدید و مهم تر از همه اصلا بهش آب ندید وگرنه سریعا میمیره .

ماهم که فکر کردیم همه حرفاش راسته گوش کردیم و هر روز مثل بچه ی آیندم ازش مراقبت می کردم و غذاشو میدادم بغلش می کردم آزاد تو حیاط میزاشتمش و...

خیلی باهوش بود منی که برای اولین بار خرگوش بزرگ میکردم واقعا برام جالب و دوست داشتنی بود که اینقدر هوش داره و راه های فرار زیادی از قفسش کشف می کرد که به عقل جوجه هم نمی رسید.

خلاصه همیشه ورجه وورجه می کرد و دل مارو با خودش میبرد تا اینکه ۱۲ اُم رسید و ساعت ۲۰:۳۳ دقیقه برای اولین بار یک صداهایی مثل ناله ازش شنیدیم دیدیم رو پهلو دراز کشیده و بدنشو میکشه و ناله های خیلی آرومی می کنه. خیلیییی نگران و ترسون شدیم و من با استرس از قفس آوردمش بیرون ولی وقتی خواستم بیارم بیرون یهو مکث کرد و شل شد و فقط از چشاش می تونستم ببینم که زندس و داره پلک میزنه (به شدت صحنه ی غم انگیزی بود و من بودم و وابستگیم به کوک سوم(اسم خرگوشم کوک سو عه)) و بعد چند ثانیه اون پلک زدن ها هم نبود و با مردمک باز مرد . وقتی مرد به امید اینکه چشماش هنوز بازه(که داشتیم خودمونو گول میزدیم) بردیمش داروخونه ی دامپزشکی و گفت که مرده و احتمالا رودل کرده .

بهتون بگم 

۱-از دست فروش نگیرید از خرگوشدارای منصف بگیرید.

۲-از باور های به شدت غلط بعضی مردم اینه که خرگوش آب نباید بخوره که اتفاقا یک چیز مهم برای بیشتر حیوونا مخصوصا پستاندارا آبه.

۳-تا خرگوش گرفتید برای اینکه بدونید چه مراقبتایی ازش کنید و به چی نیاز داره و چکارا نباید کنید و همینطور واکسن هایی که خیلی برای خرگوش مهمه حتما به دامپزشک کار بلد مراجعه کنید.

من خرگوش داشتم یه سال نگهش داشتم خیلی بهش ابسته شده بودم ولی دیگه بالغ شده بود جفت میخواست مجبور شدم ...

سلام من قصد دارم خرگوش لوپ بگیرم ولی میگن خیلی مراقبت میخواد میخواستم از شما نظرتونو بپرسم