دخترا مامان بابای من دارن میرن بله برون دختر عمومه
باید چی بگیرن ببرن ؟ گل ؟ شیرینی ؟ هدیه ؟
ما بار اولمونه بلد نیستیمممم ؛))
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه خطبه میخونن باید بعدش یه هدیه بدن.مثلا سکه پارسیانی چیزی. اگه توانشو دارید انگشتری النگویی.... ...
ممنون گلم
نه فقط در حد انگشتر دادنه و تعیین مهریه اینا... البته بیانش حلو بزرگتر ها
❤️ خداوندا مرا آن ده که آن به ❤️ تیکر رسیدن به حاجتمه میشه برام یه صلوات بفرستید خدایا میدونم بلاخره میشه تو انقدر بزرگ و مهربونی که هوای همه بنده هات رو داری شکر... شکرت که تورودارم و به همه آرزوهام رسیدم و می رسم
من هنوز اونایی که برام گل و شیرینی آوردن یادمه و یه جور دیگه ای دوسشون دارم
ای جااااان عزیزممممممم ؛)))
اره خودمم اینجورب خواهم شد ؛)
اخه عزیزم بله برون در واقع یه مهمونیه .نیازی به هدیه ردن و گرفتن نیست . ما رسم نداریم و تو ی اشنا و ...
درسته , ممنووونم خیلی مهربووووونممم
انشالله همه ی جوونا خوشبخت باشن و عاقبت بخیر🌹 خوش بگذره
ان شاءالله
ممنونم مهربوووونم