2777
2789
عنوان

برا تولد شوهرم کادو چی بخرم ؟؟؟؟

198 بازدید | 21 پست

میشه کمکم کنید 

خیلی فکرم درگیره کلا بهم ریختم 

سال پیش تولدش براش ساعت گرفتم ولنتاین هم ادکلن لباس هم کلا نمیشه بخرم چون زیاد خریدم براش 

چیزه دیگه اگه ب ذهنتون میرسه کمکم کنید 

مرسی♥️

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال میخوام براش کفش بخرم یه کفشی دیدیم یعنی عاشق اون شده ولی گرون بود دلش نیومد بخره اونو میخوام براش بخرم😍😍

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
من امسال میخوام براش کفش بخرم یه کفشی دیدیم یعنی عاشق اون شده ولی گرون بود دلش نیومد بخره اونو میخوا ...

😍😍😍چه عالییی

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
امروز تولد شوهرمه  براش شلوار کردی خریدم 😁😁

😂😂😂

هیچ‌کس‌نفهمیدِ...                                     که‌خداوندهمِ تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِ ...                 _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِ⁦⁦♥️⁩
بخدا اگه دروغ بگم😐😐

بهترین هدیه مبارکش باشه

زیبا جادار مطمئن خنک😄

همون ک اون بتو داده مردونه شو

اون امسال برام انگشتر طلا خریده بود 

همین چن روز پیش مشهد بودیم براش انگشتر فیروزه خریدم نمیشه دیگه🤕

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️