2777
2789
عنوان

رفتارم با پدرشوهرم چطور بود به نظرتون؟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 78 پست
برا دخترشون دارن به من كه ميرسه ندارن

پدر شوهر منم همینجوریه اینجوری بگم‌که دختراشو میپرسته کمک داماداش خونه درست کرد بعد الان ما تو خونه اجاره ای میشینیم شوهر من ادم خوبیه همدیگرو خیلی دوست داریم ولی من هیچ وقت اونو مقابل خانوادش قرار ندادم هر وقتم از چیزی ناراحت شدم سعی کردم به صورت درد دل با برادر شوهرم یا جاریم حرف بزنم تا اونا به گوششون برسونن ولی همیشع متلکای مادر شوهرمو محترمانه جواب دادم برای همین شوهرم همیشه طرف منه چون حرف ناحساب نمیزنم اوناهم جرعت نمیکنم بهم چیزی بگن و نمیتونن بگن 

سعی کن سیاست داشته باشی وقتی که نامزدت حالش خوبه باهاش اروم حرف بزن ولی بد خانوادشو نگو هیچ وقتم نباید کم کاریای خانوادشو بزنی تو سرش 

همه چیز عالیه 🌹 خدایا متشکرم 💖
چون اونو قبول كرد اشتباه بوده از قبلشم خانوادم بهش فش داده بودن و راش نداده بودن خونه از سر اون نار ...

🙂چه عجیب هستین دو طرف

فردوسی بزرگ سی سال زحمت کشید تا زبان پارسی را زنده نگه دارد؛ ولی امروز مردم در ارامگاه او فاتحه عربی میخوانند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ما اينطوريم كه ميگيم عروس انتظار داره دختر ادم انتظاراتش خيلي كمتره

خب گلم شما با یه خانواده دیگه و با یه فرهنگ دیگه ازدواج کردی با خودتون که ازدواج نکردی 

الان ببین مثلا مامان من غریب پرسته یعنی همون عروس و اینا رو قبول داره ولی من نه دخترم اولویت داره برام و واقعا هم از نظر خودم درستش همینه چون من وظیفه ام تامین دخترمه بقیه هم مادر پدر دارن برن تامینشون کنن

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

خیلی بده خانواده شوهرت ارزشتو ندونن یه حوری باهات رفتار کنن که انکار نیستیو ارزش نداری من که سال اول عقدم مادر شوهرم سر تا پایه شوهرمو لباس گرفت اما دریغ از یه شال واسه من اینقد دلم گرفت ازش حتی به شوهرمم گفتم گفت خودم واست همه چی میخرم اما بحث من چیز خریدن نبود ارزشی که مادرش واسم قائل نشد اخرشم با آشغال بازیاش زندگیمو خراب کرد خدا لعنتشون کنه

خدایا کمکم کن خیلی سردر گمم
خیلی بده خانواده شوهرت ارزشتو ندونن یه حوری باهات رفتار کنن که انکار نیستیو ارزش نداری من که سال اول ...

بخداا منم بحثم خريدن نيس خودم همه چي دارم بقران بابام هيچ كمي نذاشته هيچييييي اما بحث سر ارزشه ادمه خيليا فك ميكنن خريدن برام مهمه اما اون ارزشيه كه ميذارن وگرنه يه شاخه گل يا يه دسته گل مگه چقده

چون اونو قبول كرد اشتباه بوده از قبلشم خانوادم بهش فش داده بودن و راش نداده بودن خونه از سر اون نار ...

😨 شما خانوادگی حریف خودتون هستید نیازی به کمک ما ندارید امیدوارم زورتون بچربه و ساکت و رام بشن وگرنه که به هم میزنن

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم

عزیزم شما هنوز نه به باره نه به داره فردای روز خواستگاری رفتی خونشون برای چی باید خودشونو به آب و اتیش بزنن؟ هنوز عقد بینتون جاری نشده داری همه احترامارو از بین می بری تو روی پدرش وای می ایستی توقع داری برات چه کار کنن؟ شما خیلی دم دستی اصلا برای جلب محبتت نیازی  ندارن کاری بکنن. یک کم خودتو از خونشون جمع کن بشین خونه خودتون بذار احترامت سرجاش بمونه. ملت عقد می کنن باز هم با ناز و ادا می رن خونه پدر شوهر شما کاری کردی پدر شوهرت به زبون اومده؟

اينم بگم شوهرم سربازه و خيلي تحت فشاره يه ماشين خريده ماهي سه تومن قسط ميده شيش صب تا پنج عصر سربازي ...

آخی عزیزم شوهر منم مقل توعه صبح تا ۵ عصر خدمته بعدشم تا یازده شب تو خیابون.درکت میکنم خیلی سخته توهم سعی کن نداریشو درک کنی و هی کم کاری هاشو به روش نیار سعی کن توقعی از خانواده شوهرت نداشته باشی خودت باش و همسرت  من حتی عیدی ک مادر شوهرم پول داد برم لباسهای عیدمو بخرم قبول نکردم گفتم شوهرم داشته باشه میریم واسه دوتامون میخریم نداشته باشه هم نمیخریم

بخداا منم بحثم خريدن نيس خودم همه چي دارم بقران بابام هيچ كمي نذاشته هيچييييي اما بحث سر ارزشه ادمه ...

حالا خوبه تو پدر شوهرت اینهمه حرف زدی بازم با بی احترامی باهات رفتار نکرد اما پدر شوهر من خیلی بی ادبو بی,شخصیته ازش متنفرم

خدایا کمکم کن خیلی سردر گمم

ببخشید اگه ناراحت نمیشید باید بگم شما مجردید و فعلا در رابطه برای شناخت هستید شوهری درکار نیست 🙍

عزیزم شما هنوز نه به باره نه به داره فردای روز خواستگاری رفتی خونشون برای چی باید خودشونو به آب و ات ...

كجاي قضيه گفتم كه هرروز خونشونم؟ميشه بگيد؟شما كه خبر نداري چرا قضاوت ميكني دوست عزيز من خودم اينارو ميدونم و بهت بگم از عيد تاحالا دوبار خونشون رفتم و اخرين بار عيد فطر بود كه نيم ساعت نشستم عيدو تبريك گفتم و اومدم

آخی عزیزم شوهر منم مقل توعه صبح تا ۵ عصر خدمته بعدشم تا یازده شب تو خیابون.درکت میکنم خیلی سخته توهم ...

به شوهرم فك ميكنم ميبينم اونم از سوي خانوادش تحت فشاره ميبينم داره تلاش ميكنه ماشينو برا اين خريد كه تو خيابون منتطر اژانس و اسنپ نگهم نداره اما بعضي وقتا نميدونم چرا ندونسته يه سري صحبتا ميكنه ادم دلش ميشكنه

ببخشید اگه ناراحت نمیشید باید بگم شما مجردید و فعلا در رابطه برای شناخت هستید شوهری درکار نیست 🙍

ما يك ساله نامزديم و هدف از نامزديمون شناخت نبود و به خاطر يه سري چيزا كه من گير بودم نميتونستيم عقد كنيم وگرنه همون موقع عقد ميكرديم

به شوهرم فك ميكنم ميبينم اونم از سوي خانوادش تحت فشاره ميبينم داره تلاش ميكنه ماشينو برا اين خريد كه ...

میفهممت عزیزم ولی قبول کن فشار روشونه نه تفریحی دارن نه استراحتی خودمون دو ساعت پای گاز وایمیستیم یه سره آه و ناله میکنیم یه ساعت پامونو میزاریم بیرون ت  این گرما اعصاب برامون نمیمونه چه برسه به اینا ک صب تا شب بیرونن حرف زور بالا سرشونه و با این و اون سروکله میزنن البته بهت پیشنهاد میکنم در رابطه با قضیه فحاشی یکم جدی تر برخورد کنی سعی کن به خانوادشم محل ندی فقط سلام و علیک و احترام اینجوری ارزشتمیره بالاتر باهاشون دهن ب دهن نشو بزار اون مسائل بین خانواده ها مطرح شه