2777
2789

بخیه واژن بعد چند روز میشه کار کرد مثل جارو و ظرف شستن شمادوستان بعد چند رو از زایمانتون کار کردین بخاطر بخیه ها

ارامش و اسایش با توکل بر خدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا کسی که زایمان کرده تا ۴۰ روز باید استراحت کنه ،خم و راست شدن زیاد و به خصوص چیز سنگین بلند کردن خیلی عوارض داره

اگه میخوای در اینده کمر درد و افتادگی رحم و مثانه نداشته باشی بیشتر استراحت کن

ولی یسری کارای روزمره و سبک ایرادی نداره

کلا کسی که زایمان کرده تا ۴۰ روز باید استراحت کنه ،خم و راست شدن زیاد و به خصوص چیز سنگین بلند کردن ...

از چند روز به بعد ایراد نداره بخاطر بخیه ها

ارامش و اسایش با توکل بر خدا 

عزیزم یه توصیه خواهرانه. هر چی میتونی استراحت کن و همسرت رو توی تمام کارها دخالت بده، ریز ریز ازش کار بکش، هر کی هم تیکه انداخت بگو من بدنم ضعیفه، نمیکشم. مردا عقلشون به چشمشون هست، ببینن زبل داری کار میکنی، فکر می کنند تنت فولادیه. کلاً خودشونو معاف میکنند. ناز داشته باش، ناز... مگر نه زن از روز سوم همه کار میتونه انجام بده. ولی حداقل تا بیست روز جارو نکش، ظرف هم در حد دو سه تا تیکه بشور حداقل تا یک هفته.از همه هم کمک بگیر، خجالت نکش، با بچه بخواب با بچه بیدار شو... پنج سال دیگه متوجه میشی من چی گفتم.