2777
2789
عنوان

خانوما بیایین سوال مهم دارم🙏🙏

182 بازدید | 17 پست

سلام دوستان چند روزه تو تاپیک های مختلف می گردم سوالمم پرسیدم کسی نیست راهنماییم کنه تو کلینیک هم چرسیدم جواب نگرفتم دارم دیوونه میشم تو رو خدا راهنماییم کنید

من سابقه پرکاری تیروئید داشتم تا خرداد آزمایش دادم دکترم متخصص غدد هستش گفت تیروئدم نرمال شده واسه اینکه به حالت قبلی برنگرده قرصمو با دوز پایین مصرف کنم اما اگه باردار شدم باهاش تماس بگیرم تا قرصمو عوض کنه چون متی مازول واسه جنین خطرناکه .پریودم نامنظمه واسه همین موعد تخمک گذاریم معلوم نیست ولی آخرین رابطه بدون مراقبتم شنبه هفته پیش بوده به نظرتون کی آزمایش جواب صحیح رو میده به خاطر وضعیتم نمیتونم صبر کنم 10 روز بشه😕😪😪

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

چیکار کنم تو روخدا راهنماییم کنید هر چی بیشتر تو اینترنت می گردم بیشتر نگران میشم

یعنی اگه امروز برم آزمایش بدم منفی کاذب نده

نمیدونم چیکار کنم😭😭😪😪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بایدبری دکترقرصتوعوض میکنه مشکلی هم نداره من الان سربارداریم کم کاری تیروئیدگرفتم دلرم نصف قرص قبل صبحانه میخورم خیلیا داشتن منم ۸روزبعد وقت پریودیدیم ازملیش دادم صبح بعداژطهرش جواب دادان باردارم ایشالله نصیبت بشه به حق امام رضا

اره بی بیچک بزارمیفهمی ازمایش هم بدی معلومه ایشالله مامان شدی

خدا از دهنت بشنوه امروز حتما میرم آزمایش میدم اگه پرکاری نداشتم تا سه شنبه صبر می کردم

هفته پیش تا الان خیلی کمه برا تشخیص بارداری

در ثانی درسته گفته هر وقت باردار بودی بگو قرصو عوض کنم  ولی حالا چن روز دارو خیلی تاثیر نداره،من کم کاری داشتم اینقدم ان تایمیش مهم نیس شما حداقل بذار دو هفته بگذره بعد ازمایش بده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
هفته پیش تا الان خیلی کمه برا تشخیص بارداری در ثانی درسته گفته هر وقت باردار بودی بگو قرصو عوض کنم ...

اخه میگن پرکاری خطرناک تره

منم خیلی استرسی هستم نمیدونم چه کنم

عزیزم اگه بی بی چکت منفیه بعید میدونم .ولی خب اگه حدودا ۱۰ روزه ک مریود نشدی آز بده و برو دکتر

حتما میرم خسته شدم از بس بیبی چک منفی دیدم هر سری هم بعدش کلی گریه ام می گیره