2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسرم چهارساله شه هنوز جمله نمی که ،بردم دکتر مغز اعصاب نوار مغز گرفت گفت آتیسم خفیف هست ،دنیا روی سر ...

اگه تهرانی دکتر پیش یاره . البته یه مرکز تخصصی تهران داره که از پیش یاره بهتره خیلی بدتر از مال شما رو حل کردن اصلا نگران نباش

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
پسرم چهارساله شه هنوز جمله نمی که ،بردم دکتر مغز اعصاب نوار مغز گرفت گفت آتیسم خفیف هست ،دنیا روی سر ...

برادرزاده منم اینجوری بود بعضی بچه ها دیر زبون وامیکنن الان یه متر زبون داره البته اون دو زبانه شده بود

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍

نگران نباش عزیزم اگه درمانش ادامه بدید خیلی زود خوب خوب میشه. یکی از بچه های فامیل اوتیسیم شدید بود از ده سالگی بردن واسه درمان، حالا خیلی عوض شده گفتن تا 14 سالگی کاملا خوب میشه..

🌴💚🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌴💚🌸             خدا می بیند..اندکی صبر؛ سحر نزدیکست 🌼🌾
از گوشه چشم بعضی وقتا نگاه میکنه ،دور خودش می‌چرخد ،با بچه ها زیاد ارتباط نمیگیره

پیش یه دکتر خوب ببر اگرنیازه داروبده نیارنیست نه ببرش توانجمن اتیسم ایران وعضو بشه تاکمکت کنند خدا بزرگه نترس