بیمارستان میلاد پرونده دارم 36 هفته و 6 روزمه. دوبار قلا به خاطر یه مشکل مادرزادی شکممو عمل کردم. دقیقا مثل همون جای سزارین هست. به خاطر همون فکر میکر م سزارین میشم اما دکترم گفت زایمانم طبیعی هست. و بیمارستان دولتی درد طبیعی رو باید بکشی و اگه نتونستی طبیعی زایمان کنی بهدش سزارین میکنن. خیلییی میترسم. راجب زایمان طبیعی هیج اطلاعی ندارم. چرا تو ایران کلا همه چی زوره؟؟؟ زایمانمونم نمیذارن خودمون انتخاب کنیم😕 ماهایی که نمیتونیم هزینه کنیم باید بمیریم آخه؟؟؟؟
خدایا مارو صاحب خونه کن ❤ برای صاحب خونه شدن همه مستاجرا ی صلوات❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگران نباش اولا که زایمان طبیعی فقط اسمش بد در رفته وگرنه هم خیلی شیرینه هم خیلی راحت.بخصوص الان که ماماهمراه و ورزش و ماساژ و اینجور چیزا هم اومده که عالیه.برا من که واقعا لذت بخش بود و عاشقشم.اصن ادم با زایمان طبیعی مادری رو خیلی بهتر لمس میکنه.دوما همه چیزو بسمار به خدا و توکل کن ان شاءالله هر چی پیش بیاد خیره
بهترین روش طبیعیه،کاش کلاس های آمادگی زایمان رو میرفتی اونوقت علمی و منطقی و با دل و جون طبیعی رو انتخاب میکردی،طبیعی چند ساعت قبلش درد میکشی سزارین تا چندین روز بعدش باید درد بکشی مخصوصا که قبلا هم شکمت پاره شده،دوباره برش بدن دردش وخشتناکه
من زایمان طبیعی عالی داشتم مامای همراه داشتم شوهرمم موقع زایمان کنارم بود و بهترین خاطره عمر دوتام ...
منم با شرایط مثل شما من اپیدورال هم کرده بودم خییییلی خوب بود(به جز اینکه رحمم 4 سانت باز نمیشد که امپول بیحسی رو بزنن کلی اذیت شدم )اخر شوهرم امضا داد که با رضایت شوهرم امپول بیحسیم رو سر 3 سانت زدن