2777
2789
عنوان

شوهر بدغذا😒

575 بازدید | 42 پست

بچه ها كمكم كنين ديگه ديوونه شدم شوهرم خيلي بدغذاس هيچي نميخورههههه هرچي درست ميكنم بدش مياد با اينكه من سعي ميكنم بهترين غذاهارو براش درست كنم حتي اگرم بخوره خيلي كم ميخوره يا از بيرون برا خودش ميگيره ديگه خسته شدم از دستش اين كاراشششش

شاید چاشنی های غذات رو درست استفاده نمیکنی ک غذای بیرون باب سلیقه اش هست 

نبینم که باز نشستی💃 ، منتظر چی هستی💃 ، تو جشن شب نشینی 💃، باید پاشی برقصی 💃♥️سپاس که با ریتم خوندی خواهرم 😂👋

شوهر منم همینه درک میکنم

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ازین شوهر مامانمینا بدم میاد مرد باس پلنگ باشه همه چی بخوره تازه اگه زنشم نخوره یه لقمه براش بگیره بگه بخور زن این لقمه از دست اقات خوردن داره😕

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

شوهر من در این حد نیست هم اون ی ذره سخت میگیره ومتاسفانه دستپخت مادرش خوب هم من وقت نمیزارم برای پخت وپز ومتاسفانه غذاهام داغوون

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

منم این مشکلو دارم

باید قلقشو پیدا کنی

سعی کن زیاد تنوع بدی

بلاخره دستت میاد

اگ فستفودیه، درست کن براش

اتفاقا راحتتره 

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا