بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظر من بعضی تامیکا ارزش پربازدید شدن ندارن واقعا. موضوعات خیلی سطح پایین و گاها دروغ برای داغ جلوه دادن موضوع و تاپیک.
کاش یه کم به تاپیکهایی که در آخر پیامی داره یا تجربه ای هست که به دیگران کمک مبکنه، اخمیت داد.
نه این موضوعتی که کلا از ابتدا و از همون تیترشون معلومه هدفشون چیه
وقتی به حریمم تجاوز کرد، وقتی بدجور زمینم زد، وقتی جسم و روحم رو زخمی کرد، فکر کردم دنیا تمومه، فکر کردم هیچوقت دیگه جای زخمهایی که از روی نامردی زد خوب نمیشه، دردناک بود اون روزا... اما خدا باور داشت حق من اینجور زمین خوردنی نبود، پس دستام رو گرفت و گفت باید خودت بلند بشی و مسیر زندگیت رو دوباره هموار کنی، هیچکس جز خودت نمیتونه دردهات رو مداوا کنه، پس بلند شو بنده ی من، به راهت ادامه بده و من مثل همیشه هوات رو دارم، حتی از این به بعد بیشتر از همیشه مواظبتم. خداجونم ممنونم که بهم دوباره بلند شدن رو یاد دادی، بهم یاد دادی که میتونم دوباره زندگیم رو بسازم با کمک خودت. دوست دارم
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
منم از سرگرمی بدم نمیاد اصلا. اما اینکه دروغ خودشون رو واقعی جلوه بدن دیگه سرگرمی نیست.
مثلا طرف تاپیک میزنه فان و سرگرمی و خیلیم خوبه و لذت میبری اما این تاپیکای الکی رو من خودم بدم میاد.
وقتی به حریمم تجاوز کرد، وقتی بدجور زمینم زد، وقتی جسم و روحم رو زخمی کرد، فکر کردم دنیا تمومه، فکر کردم هیچوقت دیگه جای زخمهایی که از روی نامردی زد خوب نمیشه، دردناک بود اون روزا... اما خدا باور داشت حق من اینجور زمین خوردنی نبود، پس دستام رو گرفت و گفت باید خودت بلند بشی و مسیر زندگیت رو دوباره هموار کنی، هیچکس جز خودت نمیتونه دردهات رو مداوا کنه، پس بلند شو بنده ی من، به راهت ادامه بده و من مثل همیشه هوات رو دارم، حتی از این به بعد بیشتر از همیشه مواظبتم. خداجونم ممنونم که بهم دوباره بلند شدن رو یاد دادی، بهم یاد دادی که میتونم دوباره زندگیم رو بسازم با کمک خودت. دوست دارم