2777
2789
عنوان

شوهرم خيلي شلخته اس

284 بازدید | 17 پست

شوهرم واقعااا خيلي شلختس هرچي بهش ميگم اصلا گوش نميده از بيرون مياد همينجوري لباساشو پرت ميكنه رو مبل من بايد جمع كنم هر تيكه از لباساشو يه جا ميندازه  

وقتي براش غذا ميكشم  نصفه ميخوره 

هميشه وسايلش پخش زمينه 

ميره صورتشو اصلاح كنه همه ريشاش ميريزه رو روشويي من بايد تميز كنم 

اصلا منظم نيست وقتي ام ميگم چرا اينجوري هستي ميگه مگه چيه پس تو تويه خونه چيكاره اي وظيفه خانوم خونس😫😫😫😫😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها مرد غیر شلخته و منظمی که دیدم بابام و دایی کوچیکه‌ام هستن.

جز لباس پرت کردن رو مبل شوهر منم همین کارا رو می‌کنه. لباسم انقد دعوا کردیم سرش که از سرش افتاد

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.

منم دقیقا یکیش دارم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

و شوهره من😑

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
تنها مرد غیر شلخته و منظمی که دیدم بابام و دایی کوچیکه‌ام هستن. جز لباس پرت کردن رو مبل شوهر منم هم ...

عشق است دمی گوجه..با برنج ایرانی اصل و یکمم نرم باشه توش کمی ترخون و عدس و گوشت هم باشه😋😋

باسالاد شیرازی ..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙