2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرن کوبا   قرار بود منم برم لحظه نود کنسل شد    

زنگ بزن از بیرون شام بیارن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ما هم عدس پلو داریم  

من خیلی دوست دارم.. شما چطوری میپزین ؟؟؟ من عدس رو جدا میپزم وقتی پخت برنج رو میریزم توش و کمی نمک و  روغن میزنم .  البته عدس باید اب داشته باشه  و برنج با اب عدس بپزه . میذارم دم بکشه .. بعد جدا کشمش و پیاز رو سرخ میکنم اگه گوشت چرخ کرده باشه اضافه میکنم با زردچوبه و فلفل  سرخ میکنم  و وقتی خواستم عدس پلو رو توی  دیس  بکشم این کشمش و پیاز رو میدم روش.. البته الان بدون گوشت چرخ کرده هست چون نداشتیم ...

من خیلی دوست دارم.. شما چطوری میپزین ؟؟؟ من عدس رو جدا میپزم وقتی پخت برنج رو میریزم توش و کمی نمک و ...

من برنجش رو با آب عدس نمیپزم جدا برنج رو کته میکنم عدس رو هم جدا میپزم بعد با هم مخلوط میکنم البته مادرشوهرم مثل شما با آب عدس میپزه میگه خاصیتش بیشتره با آب عدس پخته بشه ، بعدش مثل شما پیاز رو سرخ میکنم و کشمش و گوشت و میریزم روش کلا غذای راحت و خوشمزه ایه ، نوش جونتون 😘😍

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
من برنجش رو با آب عدس نمیپزم جدا برنج رو کته میکنم عدس رو هم جدا میپزم بعد با هم مخلوط میکنم البته م ...

ممنون نوش جون شما هم عزیزم.. درسته خاصیت عدس که سرشاز از اهنه توی ابشه که باهاش میپزه . ممنونم گلم

حالا من عدس پلو رو اینجوری دزست میکنم عالیهعدس پخته رو با پیاز داف فراوون تفت میدم بهش زردچوبه وادویه پلوییمیزنم،برنجم ابکش میکنم،بعد یه لایه برنج یه لایه عدس میریزم،تمام،اخر کار کشمش تفت میدم میربزم کنارش،خودم وبچه ها با کشمش دوست ندا ریم،اگر گوشت چرخی هم باشه با عدس تفتش میدم

حالا من عدس پلو رو اینجوری دزست میکنم عالیهعدس پخته رو با پیاز داف فراوون تفت میدم بهش زردچوبه وادوی ...

نوش جون . اینم خیلی خوشمزه هست که شما درست میکنید تقریبا میشه گفت مجلسیه چون  برنج رو ابکش میکنید .

فیله استریپس  چیه . چطوری درست میگنی ؟؟

اینه عزیزم ❤️ 

با فیله مرغ درست میشه و آرد.

سیب زمینیشم باید از اون فست فودیا باشه.از اون ترد پوک ها🤭😍

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت