2777
2789

نگران نباش بابا

یه سرچ کن عرفان حلقه میبینی همه ش دروغه و چه بلاها بر سن مردم بیچاره آوردن

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
چرته بابا .جن که نمیره تو.... ادم.بنده خدا رو هیپنوتیزم کرده پرت و پلا میگه

چی بگم والا.

فقط میدونم در حد مرگ ترسیدم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در موردشون حرف نزنید و فکر نکنید وگرنه میان سمتتون. ادم به هرچی فکر کنه به سرش میاد. جدی میگم

الانم اگه میخواید شب راحت بخوابید دیگه ادامه ندید. من که خونه تنهام و خیلی میترسم بهتره برم بیرون ازینجا😲

الهی به امید خودت...  
در موردشون حرف نزنید و فکر نکنید وگرنه میان سمتتون. ادم به هرچی فکر کنه به سرش میاد. جدی میگم   ...

منم ترسیدم الان میرم خونه مادر شوهرم.خخخ

ن حلقه عرفان یه ارتباط ویژه هست مثلا از ساعت ده شب به بعد ارتباط اتفاق میفته

ولی من یه مستند میدیم مثل همینا بودن

دختره خودشو میکوبوند اینور اونور سرشو و اون آقاهه دستشو گرفته بود یه چیزایی میگقت

آغوش تو این برکه رو میبره تا دریا شدن/تو ماه تر میشی و باز تکرار میشه مَدِ من/بیا دوباره گم کنیم ساعت و روز و هفته رو/بیا با هم سفر کنیم جاده های نرفته رو
ن حلقه عرفان یه ارتباط ویژه هست مثلا از ساعت ده شب به بعد ارتباط اتفاق میفته

یکی یه بارازهمین سایت اومد بامن دوست شد رفتیم تل گرام اینقدررررر بهم میگفت پاکسازی برون ریزی ال بل شل که کم مونده بوددیونه شم به خدا

ولی من یه مستند میدیم مثل همینا بودن دختره خودشو میکوبوند اینور اونور سرشو و اون آقاهه دستشو گرفته ...

منم زیاد دیدم. الان میترسم برم جلو اینه ارایش کنم

یکی یه بارازهمین سایت اومد بامن دوست شد رفتیم تل گرام اینقدررررر بهم میگفت پاکسازی برون ریزی ال بل ش ...

برون ریزی ویروسایی رو از بدنت دفع میکنه ممکنه ازیت شی خاب بد ببینی چند وقت سردرد بدن درد...مگه مشکلت چی بود کمیخاسی پاک سازی کنی؟