2777
2789
عنوان

چالش خونه تکونی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7932 بازدید | 403 پست
عزیزم جایی ک اساسی تمیز بشه روزی پنج دقیقه طول میکشه ک باز تمیز شه مثلا یخچالت ممکنه یکم شربت یا ماس ...

اره ... ولی من هر هفته تمیز می کنم واسه همین نیاز به تمیزکاری خاصی نداره

هنوز مادر نشدم، اما می دانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خالیش تنها دغدغه زندگیم شده... این روزها تنها خدا می داند و می بیند که مادرانگی هایم را چگونه در تنهایی و خلوتم بروز می دهم. با کودک نداشته ام راه می روم و حرف می زنم و مدام زیر لب می گویم کی از پیش خدا می آیی؟؟؟ملاقاتت با خدا تمام نشد؟؟نمی دانی اینجا برای داشتنت هزار راه نرفته را می روم تا تو را به دست بیاورم...می دانی فرزندم تا پای جان برای داشتن رفته ام....تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تو را در آغوش بگیرم .....بیا که دیگر تاب نگاه سنگین جماعت را ندارم ... امسال هم گذشت و نیامدی و مادر نشدم اما هیچ کس نمی داند که حس مادرانگی ام از تمنای وجودم لبریز شده ... هیچ کس نمی داند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان در حال انفجار است.... فرزندم اینجا برای داشتنت دست بهر کاری زده ام ... هزار درد را متحمل شده ام .... انصاف نیست کسی را که برایت این همه بی تابی می کند را بیشتر از این چشم انتظار بگذاری .... من خودم را همین حالا هم مادر می دانم بخاطر حسی که برای داشتنت از وجودم لبریز شده بخاطر تمام سختی هایی که برای داشتنت از یک مادر واقعی بیشتر کشیدم.... بی منت....  اما هیچ کس مرا مادر خطاب نمی کند .... می دانی تا تورا نداشته باشم هیچ کس مرا مادر به حساب نمی آورد .... عزیزترین آرزویم ؛ بیا و رویای های مرا سروسامان بده... (خدا جون هیچوقت چیزی رو زوری ازت نمی خوام.... اگه مصلحتم نیست فقط به دلم آرامش بده ....  من یک مامان صبور می شم  ) و من بالاخره مامان شدم خدارو شکر 😍🥰😘🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اول تمیزکاری سرویس بهداشتی بهتره

نکاتش هم :

میتونید از  خمیردندون برای برق انداختن شیر روشویی و دستشویی استفاده کنید😍

از جرمگیر من برای برق انداختن سنگ دستشویی و کاشی ها

هیچوقت دوتا شوینده مثل تاید و جرمگیر رو با هم قاطی نکنید برای ریه هاتون ضرر داره

میتونید اول با تاید بشورید بعد جرمگیر بزنید

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

خب خانوم های گل فردا اولین روز کاریمونه 

چنتا جا میگم انتخاب کنین ک کدومو اول تمیز کنیم رای با اکثریته

۱ یخچال

۲ یکی از کمد ها 

۳ کشو لباس

۳ یک الی دوتا از کابینت ها 

لیست اموال من:😍دخترم❤
خب خانوم های گل فردا اولین روز کاریمونه  چنتا جا میگم انتخاب کنین ک کدومو اول تمیز کنیم رای با ...

چقد کافرید😭😭😭

بزارید منم اسباب کشی کنم بیام باهاتون😭😭😭

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خب خانوم های گل فردا اولین روز کاریمونه  چنتا جا میگم انتخاب کنین ک کدومو اول تمیز کنیم رای با ...

کشو لباس

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه چیز بگم نخندین ها ...من مبل جدید ده روز دیگه میان فعلا میشه همیشه تمیز کاری نمیکنم ...گذاشتم نزدیک اونروز شد حسابی گردگیری کنم ...کیا مثل منن❤😎اینم بگم تمیز کاری من اینطوری که ار روز از تیکه کشیدن لوستر ها شروع میشه تا شستن پله ها یکم زیاد حساسم