2777
2789
عنوان

چالش خونه تکونی 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7932 بازدید | 403 پست

شارژوبگیراسی😃😃😃البته تمیزیم ازوسواس بیشعورمه،میخوام درمان بشم دوروزه تلاش کردم اماهمه جام جوش زده و حالت تهوع دارم دلم به هیچ غذایی ونوشیدنی وخوردنی نمیره😔😔

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره...دوباره یه بار فایده نداره😂😂😂

اون وقت شوهرم میگه به زور بعد سه ماه یخچال و تمیز کرده انگار دیوونه شده امروزم داره تمیز میکنه😐😂

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

روزی یکساعت تمیز کنی باز فردا همون جا کثیف می شه... من که باید تمام کارهای خونه رو توی یک روز انجام. ...

عزیزم جایی ک اساسی تمیز بشه روزی پنج دقیقه طول میکشه ک باز تمیز شه مثلا یخچالت ممکنه یکم شربت یا ماست بریزه 

اگه از قبل همه جاش تمیز شده باشه یه دستمال برمیداری همونجا رو دستمال میکشی تمیز میشه 

لیست اموال من:😍دخترم❤
اون وقت شوهرم میگه به زور بعد سه ماه یخچال و تمیز کرده انگار دیوونه شده امروزم داره تمیز میکنه😐😂

😅😂

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
چه عالی

اره از اول عروسی این عادتو داشتم

الانم اوایل که پسرم دنیا اومده بود این کارو نمیکردم دیدم خونه خیلی کثیف میشه سرامیکا لک میفته و سرویس ها تمیز نیست دوباره شروع کردم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
عزیزم اینکه غصه نداره خودم بهت یاد میدم 

خو یاد بده😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دمت گرم ماه بانو خانم 🌹

واقعا اسمت برازندته👌

کمپین زیبایی راه انداختی 

این که برای حال خوب بقیه داری هزینه میکنی هم دست مریزاد

👏👏👏👏👏👏

دعایی که امام زمان (عج) در ایام گرفتاری ها به ما یاد داد: «یا مَن إذا تضایقتِ الأمورُ فَتحَ لها باباً لم تَذهَب الیه الأوهامُ صَلِّ على محمد و آل محمد و افتح لأموریَ المتضایقةِ باباً لم یَذهَب الیه وَهمٌ یا ارحم الراحمین» « ای خدایی که وقتی حلقه‌های بلا به هم گره می‌خورد و انسان را در فشار قرار می‌دهد، در این زمان دری را به روی بندگان باز می‌کند که فکر و وهم بشر هم به آن جا نمی رسید. خدایا صلوات خود را بر محمد و آل محمد نازل فرما و مرا که در بن بست گیر کرده ام، تو خودت راهی برایم باز کن که به عقل من نمی رسد.»