2777
2789
عنوان

این روز های من...

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 28 پست
صددرصد کسی تو اب نمک داره. نمیخام نگرانت کنم. ولی از حرفایی که میزنی ازش تابلوست کسی نشسته زیرپاش

خودمم میدونم البته نه دیدم نه شنیدم. چون خیلی مرموزه گوشیشم که قفله نمیتونم سردربیارم. پیش خودم میگم شاید روزی دلشو زد برگرده اخه تو فامیل داشتیم شوهره رفته با یکی دیگه ولی بعد مدتی دوباره برگشته سمت زنش. نمیدونم چجوری قیدشو بزنم نمیتونممم😭

از کجا شروع شده این تنفرره به این فکر کن..

از یه دعوا.. از یه مقایسه ..از یه بی مهری از طرف شما

عزیزم برو مشاوره قبل اینکه بدتر ازین شه اوضاع..حتما برو

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما با یه مشاور حرف بزن من که هر چی فک میکنم نمیدونم چی بگم به قول دوست بالایی از کجا شروع شد از یه دعوا از چی؟؟؟ 

چطور نمیتونی رمزگوشیشو بفهمی؟ 

تا حالا شده بگی چرا گوشیت قفله؟ شده به روش بیاری که ممکنه در حال خیانت باشه؟ 

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
از کجا شروع شده این تنفرره به این فکر کن.. از یه دعوا.. از یه مقایسه ..از یه بی مهری از طرف شما عز ...

هم دعوا هم مقایسه که هردومون رو دست هم زدیم.با این حال من همیشه محبت میکردم طاقت قهر نداشتم. ولی همسرم چرا شده ۴ ماه باهام حرف نزنه حتی انقدری که اون قهر کرده من ازش یاد گرفتم مثل خودش باشم ولی کم طاقتم. ولی شوهرم بچه اخره خیلی لوسه.... اصلا انتقاد پذیر نیست چون همیشه از طرف خانوادش مورد تایید بوده 

حتما با یه مشاور حرف بزن من که هر چی فک میکنم نمیدونم چی بگم به قول دوست بالایی از کجا شروع شد از یه ...

با مشاور حرف زدم میگه اگه میدونستم روحیه ی طلاقو داری میگفتم جدا شی ولی سعی کن خودتو کم کم از وابستگی شوهرت دربیاری بعد اگه تو این مدت که برگشت باهم خوب میشین اگه نه حداقلش تو خودت به درجه ای رسیدی که راحت جدا شی.

هیچ جوره نمیفهمم ده قفله کرده گوشیشو هم سیم کارتش رمز داره هم گوشیش هم برنامه هاش. گوشیشو یکساله قفل میکنه قبلش رمزشو میدونستم. بارها هم گفتم ولی میگه من نمیخام منو محدود کنی دوتا شوخی میکنم با همکارام هی گیر بدی. هرچقدرم بهش گفتم بی فایده بوده

با مشاور حرف زدم میگه اگه میدونستم روحیه ی طلاقو داری میگفتم جدا شی ولی سعی کن خودتو کم کم از وابستگ ...

راستشو بگو اهل گیر دادن بودی  مثلا روش خیلی حساس بودی؟ 

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
آره وقتی دیدم باهمکاراش خیلی خودمونیه بهش میگفتم مراعات کن بدتر ورداشت قفل کرد😔

تا چه حد راحت بود میدونی میگم شاید زیادی حساس بودی

تا چه حد راحت بود میدونی میگم شاید زیادی حساس بودی

در حد اینکه به هم نکبت و بیشور میگفتن. جوری که من تو این چندسال زندگی باشوهرم مثل اونا اینجوری شوخی نمیکردم احساس میکردم بهش برمیخوره یا فک میکنه بد دهنم ولی در کمال تعجب یجورایی لذت میبره انگار اونا اینجور الفاظ براش بکار میبرن البته یکی از همکاراش 

در حد اینکه به هم نکبت و بیشور میگفتن. جوری که من تو این چندسال زندگی باشوهرم مثل اونا اینجوری شوخی ...

آهان میفهمم باید توهم همین حرفاروبهش بگی ببینی عکس العملش چیع

همین دیگه با من بدش میاد 

واقعاکه

متاسفم😔