سلام خانما. اگه تاپیک های قبلیمو خونده باشین من و همسرم ۸ ساله ازدواج کردیم که الان دوسالی هست انگار تو زندگیمون طلاق عاطفی رخ داده. تا یه ماه پیشم به مدت ۲ماه قهر رفته بودم و واقعا قصدم طلاق بود اما نتونستم و برگشتم سر خونم. الان رفتار همسرم خیلی بدتر شده. تو این دوسالی که میگم طلاق عاطفی داشتیم از لحاظ جنسی هم بگم ماهی یبار میومد سمتم. این موضوعو تو قهر خانواده هامون فهمیدن. خیلی حرمت ها شکسته شده ولی بازم برگشتم که بسازم ولی الان که یه ماهه برگشتم هیچی عوض نشده. این یه ماهم برگشتم رابطه جنسیمون خوب شده ینی در هفته ۳بار ولی بعد هر بار میگه من فقط برای رابطه جنسی نگهت میدارم چون تو خانواده فهمیدن دوسال ماهیی یبار بوده میگه اینکارو میکنم ببینی میتونم ولی نمیخواستم یجورایی میفهمم از حرصش اینکه خانوادشم فهمیدن اینجوری میکنه وگرنه نمیخواد. وقتایی که رابطه نداریم ازم دوری میکنه حتی تو صورتم نگاه نمیکنه شبا پیش من نمیخوابه وقتی خواب میفته میرم پیشش ولی صبح پا میشم میبینم جاشو عوض کرده. وقتیم چشم تو چشم میشیم حالت نگاهش تنفر موج میزنه. میگه زندگی ما خلاصه دلم میسوزه نگهت داشتم هیچ حسی بهت ندارم ازم توقعی نداشته باش میگم مگه بچه نمیخای میگه از تو بچه دار نمیشم و علنا میگه زن میگیرم خواستی بمون نخواستی هم میتونی بری.گرچه همین الانشم مطمئن نیستم کسی تو زندگیش هست یا نه. ولی با خریت تمام میخام بمونم تو این زندگی. بنظرتون امکانش هست همسرم برگرده بهم اخه خیلی عاشقم بود.یه سئوالی که زهنمو درگیر کرده میشه وقتی ازم متنفره با چیزایی که گفتم باهام رابطه برقرار کنه؟تو دوراهی بدی گیر کردم. اگر راه داشت طلاق میگرفتم ولی میدونم ادم طلاق نیستم. اینم بگم نمیخام دشمن شاد شم و تنها مادرمو دارم پدرمو ۳ ساله بودم از دست میدم. خریتی که کردم این بود که مادرم خونشو فروخت بهم جهاز بده الان مستجر شده. داغون میشه طلاق بگیرم😭😭😭 بنظرتون چیکار کنم چجوری محبت همسرمو برگردونم. چون هرچقدر محبت میکنم بیشتر ازم فاصله میگیره.شما بودید چیکار میکردین