2777
2789

سلام من خیلی حالم بده لطفا بیاین راهنمایی کنید چکار کنم حامله ام و یه بچه کوچیک هم دارم شوهرم مرد کم حرف و خیلی بی احساس و عاطفه است همش میخواد بخوابه و این رفتارش من اذیت میکنه مخصوصا تو این شرایطم که دوس دارم زودتر بیدار شه و کمکم کنه امروز بیدار نمی شد و منم عصبانی شدم و چندبار گفتم چقدر می خوابی بلند شو اونم گفت دلم میخواد به تو ربطی نداره ناراحتی برو خونه بابات و خلاصه بحثمون بالا گرفت و کلی فحش زشت بابام داد من برام غیر قابل تحمل گفتم توهین به خونوادت نمیکنم توهین نکن گفت دلم میخواد تو هم توهین کن و باز شروع کرد فحش دادن من خیلی دلم شکسته جالبه همیشه همینطوره و هیچوقت از حرفاش پشیمون نمیشه و معذرت خواهی هم نمیکنه توروخدا بگین من چکار کنم اخه گناه بابای بیچارم چیه تا حالا همیشه من رفتم جلو و عذر خواهی کردم دیگه خسته شدم امروز ازش بدم اومد

توام بگو حداقل دلت بعدا نمیسوزه ک چرا نگفتی 

شوهر منم اصلا معذرت خواهی کردن بلد نیست گاون گااااو

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم عذرخواهی نمیکنه ، از بیشعوریش هست کلا آدم نفهمی هست

الان سه روزه راه اب اشپزخونه گرفته عین خیالش نیست منم گفتم دیگه غذا درست نمیکنم

دوروزه تسمه کولر پاره شده تو این گرما با پنکه نشستیم باز عینش نیست

خسته شدم از این آدم بی مسئولیت

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

عزیزم کاری به رفتار شوهرت ندارم

ولی اشکال اصلی ما خانوما اینه که کارمونو میخوایم با غرغر کردن جلو ببریم

اگه بجای اینکه با عصبانیت بری بالاسرش و بگی چقدر میخوابی پاشو و فلان...

میگفتی عزیزم میشه پاشی یکم کمکم کنی حالم زیاد خوب نیست بچه هم خستم کرده...

الان اوضاع این نبود.

خانوما(اول به خودم میگم) قلق شوهراتونو یاد بگیرید و هی دست نذارید رو نقطه ضعفشون.

همین الانم که ساعت ۳هست هنوز خوابه و من‌هی دارم عصبی میشم ولی جلو خودمو میگیرم نمی خام خودمو جلوش بشکنم ولی کلا ازش متنفر شدم کاش بچه نداشتم کاش الان حامله نبودم طوری عصبی میشم که سر بچه ی بی گناهم خالی میکنم

عزیزم کاری به رفتار شوهرت ندارم ولی اشکال اصلی ما خانوما اینه که کارمونو میخوایم با غرغر کردن جلو ب ...

شوهر من درست حرف زدن و احترام حالیش نیست فک میکنه خیلی خر بزرگیه