2777
2789

سلام خانم ها

به خاطر مشکل همسرم توی سیکل میکرو هستم، امروز دکتر مطب نیست که جواب بده...برام گونال پن داده، برای 5 روز ...داروخانه دو تا جعبه 450 iu داده ولی برگه سونو ام فقط نوشته 150 واحد و ننوشته 450 باید باشه یا 900..چون توی نت اکثرا 900 بود...فکر کنم نسخه 900iu بوده اما داروخانه نداشته که 2 تا 450iu به جاش داده، منم بدشانسی نسخه را دادم بیمه تکمیلی نمی تونم از روش ببینم...

به نظر شما من این 24 تا را توی 5 روز روزی چند تا باید بزنم و با توجه به اینکه نسخه اگه 900 بوده 150 واحد، حالا که 450 واحده عدد پن را روی چه عددی باید بذارم...

یه مشکل دیگه هم دارم اینکه وقتی پن را تا ته فشار میدم که مواد داخل بدنم بشه هرجی نگه می دارم صفر نمی شه چکار کنم؟....       

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر پن ۴۵۰ باشه واسه سه روز میشه اگه روزی ۱۵۰ واحد بزنی. دو تا پن میشه ۶ روز.‌منظورتو از به صفر نرسیدن نفهمیدم. وقتی یه پن رو تازه شروع کنی که صفر نمیشه. اگه منظورت اینه سه بار زدی آخرشم صفر نشد، اشکال نداره. چون تو هر پن یه مقدار اضافه تر هست‌ معمولا. همون اولش که بزاری رو ۱۵۰ مقدار درست تزریق میشه. 

روزی 150 واحد برای 6 روزت میشه

ممنون عزیزم

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
هر پن ۴۵۰ باشه واسه سه روز میشه اگه روزی ۱۵۰ واحد بزنی. دو تا پن میشه ۶ روز.‌منظورتو از به صفر نرسید ...

منون عزیزم. متاسفانه من فکر می کردم که مواد داخل سر سوزن هست و داخل خودکار فقط برای تنظیم هست و اشتباها مواد 3 روز را یک روز استفاده کردم ... به همین دلیل هم الان دیگه صفر نمیشه...    

هر پن ۴۵۰ باشه واسه سه روز میشه اگه روزی ۱۵۰ واحد بزنی. دو تا پن میشه ۶ روز.‌منظورتو از به صفر نرسید ...

دیدم چقدر دیروز سرم درد گرفت و مغزم می پرید بالا از شدت درد نگو مواد 3 روز را یک روز مصرف کردم... الان برای یک یا دو روز کم می ارم... به نظرت دوباره برم بخرم؟؟

منون عزیزم. متاسفانه من فکر می کردم که مواد داخل سر سوزن هست و داخل خودکار فقط برای تنظیم هست و اشتب ...

چجوری یعنی؟ ۴۵۰ تا زدی؟ وقتی بزاری روی ۱۵۰ هر چقدر هم فشار بدی بیشتر تزریق نمیشه. میخوای عکس بگیر بفرست.‌ حتما به دکترت اطلاع بده. ان شالله مشکلی پیش نمیاد. الان دوباره متنت رو خوندم. اونجا که گفتی ۲۴ تا منظورت چیه؟ داروخانه ۲۴ تا پن داده بهت یا دو تا؟ یا اشتباه نوشتی؟ 

دیدم چقدر دیروز سرم درد گرفت و مغزم می پرید بالا از شدت درد نگو مواد 3 روز را یک روز مصرف کردم... ال ...

اول با دکترت صحبت کن. اینا داروی تحریک تخمدان هستن حتما حتما با دکتر صحبت کن و بگو که روز اول ۴۵۰ تا زدی به جای ۱۵۰ تا. اگر اون گفت بخر بازم بخر.‌

چجوری یعنی؟ ۴۵۰ تا زدی؟ وقتی بزاری روی ۱۵۰ هر چقدر هم فشار بدی بیشتر تزریق نمیشه. میخوای عکس بگیر بف ...

من متاسفانه فکر کردم این 450 دوز هست و به جای دوز 900 بهم دوز 450 داده چون قبلش هم زنگ زدم سوال کردم از مامای همون دکتر، شانس من اون هم اطلاع نداشت و گفت داروخانه اشتباه داده هرچی هم سوال کردم متوجه نشدم برای همین دو دفعه تزریق کردم... حالا خدا کنه تخمدانم اسیب نبینه...    

اول با دکترت صحبت کن. اینا داروی تحریک تخمدان هستن حتما حتما با دکتر صحبت کن و بگو که روز اول ۴۵۰ تا ...

امروز که امروز نیستش، فعلن سردرد شدید دارم خدا بهم رحم کنه  

روزی 150 واحد برای 6 روزت میشه

دکتر این را ننوشته بود واضح منم اشتباها فکر کردم دوز هست و خیلی زیاد تر زدم و یکی از پن ها کلن تموم شد   خدا کنه تخمدانم نترکه  

من متاسفانه فکر کردم این 450 دوز هست و به جای دوز 900 بهم دوز 450 داده چون قبلش هم زنگ زدم سوال کردم ...

عزیزم نگران نباش. تخمدانت که نمی ترکه. خیلیا روزی ۴۵۰ تا ممکنه بزنن. البته تا اونجا که میدونم تو دو نوبت در روز. شما شاید به دوز ۴۵۰ نیاز نداشتی ولی مشکل بزرگی پیش نمیاد. آب زیاد بخور. استراحت کن. هیچ چی نمیشه. 

چجوری یعنی؟ ۴۵۰ تا زدی؟ وقتی بزاری روی ۱۵۰ هر چقدر هم فشار بدی بیشتر تزریق نمیشه. میخوای عکس بگیر بف ...

2 تا 12 تایی سوزن که میشه 24 تا را من فکر کردم مواد گونال داخل این سر سوزنها هست...نمی دونستم فقط سوزنه...  و چند بار زدم   کیست که فکر کنم رو شاخشه خدا کنه اب نیاره شکمم   اگر نازا نشم سیکل میکرو این ماهم هم احتمالا کنسل میشه...