2777
2789
عنوان

پس انداز کردن

215 بازدید | 11 پست

کیا دوراز چشم شوهرشون پول پس انداز میکنن؟

ماهی چقد پس انداز میکنین؟؟؟

بعدش باهاش چی میخرین؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود/تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود  

من ازدوماه قبل برام ۵۰۰هزارپس انداز کردم.دومیلیون داده بودطی دوماه.ولی من ۵۰۰رونگه داشتم.الانم ماهی ۵۰۰میده ولی خرج خونه میشه وواس خودمم لازم باشه چیزی میخرم.ولی خیلی دوسدارم  پس انداز کنم.فعلا ایده ایی ندارم مگرزیادبشه یاطلا بخرم یااگ شوهرم لازم داشت بعنوان قرض بدم

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی تونم دور از چشمش پس انداز کنم..با پولم مثلا هفته پیش دستبند گرفتم اونم خبر نداشت چقدر دارم(حقوقمو یجا گرفته بودم یه هفته بود )بهش گفتم دستبند گرفتم با پولم گف خوب کاری کردی

⚘خدایا شکرت❣
من هر چی پس انداز میکنم اخرش دلم برای شوهرم میسوزه میدم بهش.ولی میخوام برای سیسمونی بچم پول جمع کنم ...

ان شاالله به سلامتی

شاید باورتون نشه ولی من فکرمیکنم چون دوراز چشم شوهرم پس انداز میکنم حتی اگه طلا هم باهاش بخرم آخرش میفروشم خرج خودش میکنم

یه راهکار بدین ک چجوری پس انداز کنیم.؟  من تا یه خورده جمع میکنم پول اصن نمیفهمم کی و کجا خرج ...

پیش خودت نذار یه جا قایم کن نذار دم دستت باشه

یه راهکار بدین ک چجوری پس انداز کنیم.؟  من تا یه خورده جمع میکنم پول اصن نمیفهمم کی و کجا خرج ...

یایه قلک بگیر.هم خودت هم بهمون بهونه شوهرتم توش پول بنداره.یاتوی حسابی بزارک رمزشم ندونی.بهترین راهکاره.ن قرض بده ب کسی ن دست کسی بده

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔