2777
2789
عنوان

کسی از چله بری چیزی میدونه ..؟

102 بازدید | 8 پست

بچه ها من تقریبا دو سال اقدامم و خلاصه هر چی ازمایش خودم و همسرم بوده اوکی بوده و نشده ..

تو سایت خونده بودم در مورد چله بری گفتم باز نظراتتون و بپرسم .. به نظرتون هست..؟ و اینکه من دقیقا بعد از عروسیم گمونم دو هفته اینا بعدش پدربزرگ همسرم فوت کرد و مراسمش و رفتم .. سر خاک هم خوب خیلی میرفتیم واسه همین شک کردم ..

حالا نمیدونم اگه درسته پیش کی برم که مطمئن باشه..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

چله بری درسته !من چون دیدم میگم‌درسته .یه ادم معتبر و با ایمان پیدا کن نه از اینا که فقط الکی پول میگیرن هیچی نمیکنن

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چله بری درسته !من چون دیدم میگم‌درسته .یه ادم معتبر و با ایمان پیدا کن نه از اینا که فقط الکی پول می ...

ممنون عزیزدلم .. ولی اخه نمیدونم پیش کی برم .. از طرفی ام کسی نمیدونه که مشکل بارداری داریم نمیتونم با کسی مشورت کنم .. از درون داغونم شما کسی و نمیشناسین..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
ممنون عزیزدلم .. ولی اخه نمیدونم پیش کی برم .. از طرفی ام کسی نمیدونه که مشکل بارداری داریم نمیتونم ...

نه من‌نمیتونم کسیو معرفی کنم عزیزم😊

انشالله پیدا میکنی

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب
واسه وسواسم هست؟

نه عزیزم وسواس که بیماریه