2777
2789
عنوان

خواب های وحشتناک من😭😭

202 بازدید | 27 پست

سلام خانما من مدتیه خواب های بدی میبینم راجبع شوهرم همش تو خواب میبینم از یه زنی خوشش میاد و ... من خییییلی حساسم حتی تو خابم اذیت میشم . ولی امشب واقعا هلاک شدم چون تو خواب دیدم با یه زن زشت کثیف ریخته بودن رو هم و حتی رابطه داشتن. واییی دارم دیونه میشم. احساس میکنم در واقعیتم داره بهم خیانت میکنه. اخه بعضی خواب ها حالت هشدار داره ... وقتیم بیدار میشم به شوهرم میگم بهم میخنده یا بعضی وقتا زیاد گیر میدم راجبع خوابم عصبانی میشه.. یکی دو بار هم نبوده ها تقریبا هر هفته یبار یا بیشتر میبینم . این سری رابطه داشتن و شوهرم تو خاب اصلا محل به من نمیداد .. اوووف دارم خفه میشم از حرص😭😭😭   گوشیش رمز شو دارم هر وقتم بخوام دستمه.. مورد مشکوکی ندیدم فقط اینستا میره و کلیپ نگاه میکنه... اینا رو هم گفتم که در جریان باشین. از نظر قیافه و ظاهر من از همه فامیلاش سر ترم خودش گفته بهم که عاشق قیافه ام بوده حتی خونواده اش ازم بسیار تعریف میکنن.. 

به نظرتون ممکنه بهم خیانت کنه؟ و این خواب های پی در پی هشدار باشع برام؟

👑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم خواب الکیه امشب یه فنجون گلاب رو گرم کن جرعه جرعه بخور البته اگه میتونی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه عزیزم خواب الکیه امشب یه فنجون گلاب رو گرم کن جرعه جرعه بخور البته اگه میتونی

گلم حدود ۱ ساله اکثر اوقات میبینم اوایل بیتوجه بودم ولی الان مشکوک شدم .

👑

نه باب خیر ه ان شاالله 

فقط میدونم مزاجت بهم ریخته اصلاح آب و روغن و نمک انحام بده نمک دریا بخور موقع خواب وضو بگیر و چهار قل بخون 

تسبیحات حضرت زهرا هم خوبه 

تامی تونی غذاهای اصیل ایرانی بخور و کنسرو و غذاهایی که مواد نگه دارنده داره نخور 

اگر دسترسی داری به طب سنتی یا اسلامی برو یه سر مشکلت حل میشه

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
خیلی داغونه حالم حتی گریه هم میکنم.. از خیانت خییلی بدم میاد

هرچی بیشتر تو ذهنت بهش پرو بال بدی و حساس تر بشی نسبت بهش بیشتر سمت خودت جذبش مبکنی!مخصوصا ک میشینی واسه شوهرتم میگی و راهم نشونش میدی😒

تا وقتی بیخیال نشی هرشب خوابشم میبینی باید از ذهنت دور کنی این قضیه رو

شروع کن یه کتاب بخون

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
نه باب خیر ه ان شاالله  فقط میدونم مزاجت بهم ریخته اصلاح آب و روغن و نمک انحام بده نمک دریا بخ ...

میدونی گلم خیلی میبینم از این خابا کار یبار و ۳ بار نیست ۱ ساله

👑
گلم حدود ۱ ساله اکثر اوقات میبینم اوایل بیتوجه بودم ولی الان مشکوک شدم .

اصلا توجه نکن خواب شیطانیه زندگیت رو تلخ نکن وقتی شوهرت ارومه بهش هم نگو گیر اصلا نده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اصلا توجه نکن خواب شیطانیه زندگیت رو تلخ نکن وقتی شوهرت ارومه بهش هم نگو گیر اصلا نده

مثلا تو خیابون اگه خانمی رو ببینه بد حجاب باشه نگاه میکنه میگم چرا نگاه کردی میگه یه بار نگاه کردم حلاله😭😭😭

👑
هرچی بیشتر تو ذهنت بهش پرو بال بدی و حساس تر بشی نسبت بهش بیشتر سمت خودت جذبش مبکنی!مخصوصا ک میشینی ...

هر کاری میکنم فایده نداره اوایل بیخیال بود ولی هی خواب ادانه داشت و امشب دیگه برام کابوس شد واقعا

👑