سلام خانما من مدتیه خواب های بدی میبینم راجبع شوهرم همش تو خواب میبینم از یه زنی خوشش میاد و ... من خییییلی حساسم حتی تو خابم اذیت میشم . ولی امشب واقعا هلاک شدم چون تو خواب دیدم با یه زن زشت کثیف ریخته بودن رو هم و حتی رابطه داشتن. واییی دارم دیونه میشم. احساس میکنم در واقعیتم داره بهم خیانت میکنه. اخه بعضی خواب ها حالت هشدار داره ... وقتیم بیدار میشم به شوهرم میگم بهم میخنده یا بعضی وقتا زیاد گیر میدم راجبع خوابم عصبانی میشه.. یکی دو بار هم نبوده ها تقریبا هر هفته یبار یا بیشتر میبینم . این سری رابطه داشتن و شوهرم تو خاب اصلا محل به من نمیداد .. اوووف دارم خفه میشم از حرص😭😭😭 گوشیش رمز شو دارم هر وقتم بخوام دستمه.. مورد مشکوکی ندیدم فقط اینستا میره و کلیپ نگاه میکنه... اینا رو هم گفتم که در جریان باشین. از نظر قیافه و ظاهر من از همه فامیلاش سر ترم خودش گفته بهم که عاشق قیافه ام بوده حتی خونواده اش ازم بسیار تعریف میکنن..
به نظرتون ممکنه بهم خیانت کنه؟ و این خواب های پی در پی هشدار باشع برام؟
عزیزم اکثر خوابها ریشه در روح و روان ادم دارن و البته گذشته شون... تو ترس از خیانت داری و رو ناخودآگاهت تاثیر منفی داشته شاید در کودکی و گذشتت خیانت دیدی و یا راجبش شنیدی... برو پیش روانپزشک کمکت میکنه لایه های فکریت باز شه درمان شی نشانه خیانت شوهرت نیست در گذشتت دنبال دلیل بگرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه مثلا شبش که میخوام بخابم اصلا به خیانت و اینا فکر نمیکنما. با همم خوب بودیم یهو این خواب و دیدم
نه عزیزم ناخوداگاهت نه فکرت فکر شما یک درصد هست 99درصد پنهانه شما یه گوشه از ذهنت درگیره خیانت همسرتون هست برای اونه که ازار میبینی کلاس یوگا و مدیتیشن اطرافتون نیست برید
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ