2777
2789
عنوان

خواب های وحشتناک من😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
مثلا تو خیابون اگه خانمی رو ببینه بد حجاب باشه نگاه میکنه میگم چرا نگاه کردی میگه یه بار نگاه کردم ح ...

این خاصیت اقایونه بعد هم چشم بند که نمیتونه بزنه پس معلوم شد خواب شما از حساسیت زیادتونه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چی شد خیانت که نکرد بهت؟

عزیزم اکثر خوابها ریشه در روح و روان ادم دارن و البته گذشته شون... تو ترس از خیانت داری و رو ناخودآگاهت تاثیر منفی داشته شاید در کودکی و گذشتت خیانت دیدی و یا راجبش شنیدی... برو پیش روانپزشک کمکت میکنه لایه های فکریت باز شه درمان شی نشانه خیانت شوهرت نیست در گذشتت دنبال دلیل بگرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خاصیت اقایونه بعد هم چشم بند که نمیتونه بزنه پس معلوم شد خواب شما از حساسیت زیادتونه

اره من خیلی روی شوهرم حساسه حتی بارها گفتم بهش اگه بشنوم خیانت کردی تو غذات سم میریزم🤢

👑
اره من خیلی روی شوهرم حساسه حتی بارها گفتم بهش اگه بشنوم خیانت کردی تو غذات سم میریزم🤢

س ریشه خوابتون معلوم شد خیالتون راحت خیانتی در کار نیست ناخوداگاه خود شماست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

س ریشه خوابتون معلوم شد خیالتون راحت خیانتی در کار نیست ناخوداگاه خود شماست

اخه مثلا شبش که میخوام بخابم اصلا به خیانت و اینا فکر نمیکنما. با همم خوب بودیم یهو این خواب و دیدم

👑
اخه مثلا شبش که میخوام بخابم اصلا به خیانت و اینا فکر نمیکنما. با همم خوب بودیم یهو این خواب و دیدم

نه عزیزم ناخوداگاهت نه فکرت فکر شما یک درصد هست 99درصد پنهانه شما یه گوشه از ذهنت درگیره خیانت همسرتون هست برای اونه که ازار میبینی کلاس یوگا و مدیتیشن اطرافتون نیست برید

مرسی از راهنمایتون💓

خواهش عزیزم امیدوارم موثر بشه و آروم بشید

مثلا تو خیابون اگه خانمی رو ببینه بد حجاب باشه نگاه میکنه میگم چرا نگاه کردی میگه یه بار نگاه کردم ح ...

تو خودت نگاه نمیکنی ب زنهای باحجاب؟

بعضی چیزا از رو کنجکاویه

ولی آدم وقتی راجع ب ی چیزی هی ب کسی میگی

انگار مجوز اون کارو داره بهش میده

یعنی چی عزیزم؟

یعنی اینکه اگه تو هی مدام از خوابهات بگی یا هی خودتو بی اعتماد نسبت ب شوهرت نشون بدی و این حرفا بین تون زیاد باشه

داری یه ذهنیت از خودش بهش میدی

و در خیلی از موارد در نهایت خیانت یا ...اتفاق افتاده

بهش اعتماد داشته باش و بااین حرفا خوردش نکن

یعنی اینکه اگه تو هی مدام از خوابهات بگی یا هی خودتو بی اعتماد نسبت ب شوهرت نشون بدی و این حرفا بین ...

واییی خدا نکنه خیانت ببینم یا من میمیرم یا اونو میکشم

👑